Filters

Oordoppen

14 producten

Aanbod ordoppen bij Carel Lurvink

Wanneer u werkzaam bent in een luidruchtige omgeving, dan is het belang van gehoorbescherming uiterst groot. Langdurige bloostelling aan te hard geluid kan het gehoor ernstig beschadigen, wat kan leiden tot een blijvende piep of zelfs gehoorverlies. Bij het kiezen van gehoorbescherming is het van belang dat u gehoorbescherming kiest die comfortabel zit en aansluit op uw werksituatie. Oordoppen worden gezien als een comfortabele en praktische vorm van gehoorbescherming. Oordoppen zijn immers licht van gewicht, gemakkelijk op te bergen en bij de hand te houden voor onverwachte situaties. Bovendien zijn de oordoppen eenvoudig aan te brengen en bieden ze meer comfort wanneer ze een lange tijd of in een warme omgeving gedragen worden. Carel Lurvink biedt hoogwaardige gehoorbescherming aan in de vorm van oordoppen van toonaangevende merken zoals 3M, Alpine, Portwest en ons eigen Premium A+ merk CaluDetect. Hierbinnen heeft u een ruime keuze uit samenrolbare oordoppen, indrukbare oordoppen, herbruikbare oordoppen, detecteerbare oordoppen en oordoppen met beugel. Hierdoor kunt u eenvoudig oordoppen vinden die niet alleen aansluiten op uw situatie en een optimale bescherming bieden, maar ook comfortabel zitten.

Samenrolbare & indrukbare oordoppen

Wanneer u opzoek bent naar kwalitatief goede oordoppen voor industriële werkzaamheden in een luidruchtige omgeving, dan bieden samenrolbare oordoppen de oplossing. Deze onderhoudsvrije en universele oordoppen zijn bedoeld voor eenmalig gebruik en beschikken over een zachte foam structuur. Deze oordoppen moeten voor het inbrengen eerst opgerold worden. De foam oordoppen vormen zich vervolgens bij het inbrengen naar de unieke vorm van uw oor, waardoor deze automatisch comfortabel zitten en waardoor de gehoorgang goed afgesloten wordt van uw omgevingsgeluid. Indrukbare oordoppen zijn een alternatief op de samenrolbare oordoppen, waarbij de foam oordoppen nu niet meer opgerold hoeven te worden en nog eenvoudiger in de oren geplaatst kunnen worden aan de hand van de verbonden steel. Dit zorgt voor een betere pasvorm en draagcomfort gecreëerd worden. Een ander voordeel is dat de oordoppen schoon blijven bij vieze handen, doordat de oordoppen gemakkelijk via de steel en zelfs met handschoenen aan eenvoudig in de oren kunnen worden geplaatst. Zowel de samenrolbare als indrukbare oordoppen zijn verkrijgbaar als variant met koord en bieden een dempende werking tussen de 28db en 32db.

Herbruikbare oordoppen & oordoppen met beugel

De herbruikbare oordoppen binnen het assortiment gehoorbescherming bestaan uit zacht, flexibel en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Hierdoor zijn de oordoppen herbruikbaar en afwasbaar. Deze oordoppen combineren stevigheid en flexibiliteit met een uitermate hoog draagcomfort. De puntvormige en voorgevormde oordoppen zijn te verkrijgen in diverse uitvoeringen en kleuren, waardoor u eenvoudig passende oordoppen kunt vinden. Wanneer uw voorkeur niet uitgaat naar losse oordoppen of gehoorkappen, dan zijn oordoppen met een beugel een comfortabel alternatief. Oordoppen met een beugel zijn eenvoudig aan te brengen en bieden de gebruiker de mogelijkheid om de oordoppen af te zetten wanneer er buiten de werkzaamheden om geen sprake is van geluidsoverlast. Zowel voor de standaard herbruikbare oordoppen en oordoppen met beugel geldt dat deze goed onderhouden moeten worden en na verloop van de tijd vervangen moet worden.

Detecteerbare oordoppen

Wanneer u werkzaamheden verricht binnen voedselverwerkende industrie dan, bieden detecteerbare oordoppen de uitkomst. De oordoppen en het bijbehorende snoer zijn gemaakt van een detecteerbaar siliconenrubber. Naaste de volledige detecteerbare eigenschap van de oordoppen zorgt de blauwe kleur voor visuele detectie. De detectie van de producten is afhankelijk van diverse parameters en instellingen van de detector. Hierdoor adviseren wij u eerst de producten (oordoppen) op uw metaaldetector te testen voor dat u een aankoopbeslissing neemt.

Oordoppen bestellen?

Toch meer informatie nodig? Neem dan contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag verder!