Filters

Non-woven poetsdoeken op rol

8 producten

Ontdek de voordelen van non-woven poetsdoeken op rol

Naast de non-woven poetsdoeken die verpakt zitten in dozen, hebben we non-woven poetsdoeken op rol. Ideaal voor gebruik in dispensers aan de muur of bijvoorbeeld een vloerstandaard die u eenvoudig kunt verplaatsen. Ook hier geldt dat de doeken vaak bestaan uit een mix van polypropyleen en cellulose. Ze zijn daarom erg sterk en absorberen vloeistoffen, zoals water en olie, snel en goed.

Non-woven poetsdoeken op rol zijn er in verschillende varianten. Zo hebben we speciaal voor de voedingsindustrie de CaluClean Food Safe V250 Viscoclean ontwikkeld. Een multi-inzetbare poetsdoek die dankzij het hoge absorptievermogen gebruikt kan worden met water en bijna alle reinigings- en desinfectiemiddelen. Geschikt voor de meest delicate werkzaamheden, maar ook sterk genoeg voor intensieve schoonmaakklussen op ruwe oppervlakken.

De pluisarme non-woven poetsdoeken op rol van Tork zijn zeer geschikt voor het opnemen van oliën, vetten en andere vloeistoffen. Ze zijn gemaakt van cellulosepulp en polyester en daardoor zeer sterk en flexibel. Ook zijn er non-woven poetsdoeken op rol die zeer geschikt zijn voor het polijsten van bijvoorbeeld glas en middelzware poetstaken, zoals Wypall L10 Airflex poetsdoek.

Non-woven poetsdoeken op rol kopen bij Carel Lurvink

Bij ons vindt non-woven poetsdoeken op rol van de bekende merken als Wypall en Tork. Bent u op zoek naar een poetsdoek op rol voor een specifieke schoonmaakklus? Moet de doek absoluut pluisvrij zijn of bestand zijn oplosmiddelen? Of ben u op zoek naar een doek met een uitstekend absorptievermogen? Wij helpen u graag verder.