Filters

Werkklompen

27 producten

San Duty S2 werkklomp dicht maat 36 wit
Wit
Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
PortWest werkklomp wit maat 36 ESD
Wit
Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47

Werkklompen voor vakmensen

Tegenwoordig is de werkklompen niet meer weg te denken uit veel sectoren. Ze zijn makkelijk in gebruik, erg comfortabel en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden en toepassingen. Zo worden werkklompen veel gedragen in het ziekenhuis, de zorg, bouw, logistiek, voedingsindustrie en vele andere sectoren. Bij Carel Lurvink vindt u een breed assortiment werkklompen voor zowel dames als heren. De kans is groot dat u bij ons een paar vindt dat aan al uw wensen voldoet.

Waarom dragen verpleegkundigen klompen?

In de zorg is het dragen van goede medische klompen erg belangrijk. Als verpleegkundige, zuster of arts loopt en staat u namelijk de hele dag. De medische klompen van Carel Lurvink zijn buigzaam en hebben een PU (polyurethaan en rubber) zool. Deze zool is ook schokabsorberend en zorgt voor een goede antislip. De samenstelling van de binnen- en buitenzool zorgt ervoor dat u een betere lichaamshouding heeft. De ondersteuning van uw rug en benen is een stuk beter en u krijgt geen last van pijnlijke voeten en vermoeidheid in uw benen. Hierdoor werkt u een stuk comfortabeler en voorkomt u lichamelijke klachten door de lange werkdagen in de zorg. Onze verpleegster klompen voor zowel dames als heren zijn verkrijgbaar in maat 35 t/m 48 en worden geleverd door de toongevende A-merken Sanita en Sika. De medische Sika klompen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, terwijl onze Sanita klompen in het roze of met een print zijn uitgevoerd.

Medische klompen voor de hele zorgsector

Naast artsen, maken ook tandartsen en andere medewerkers in de zorg graag gebruik van de medische klompen van Sika en Sanita. Er zijn twee verschillende modellen klompen: instapklompen en klompschoenen. De medische instapklompen hebben een open hiel, waardoor u er makkelijk in- en uitstapt. Daarentegen is de hiel bij klompschoenen gesloten. Dat zorgt voor meer stevigheid, maar is wat onhandiger wanneer u vaak van schoeisel wisselt. Wel hebben beide klompsoorten een lichte, buigzame PU-zool met goede antislip. Zo dragen medische klompen, ook wel ziekenhuis klompen en verpleegkundige klompen genoemd, bij aan een betere lichaamshouding en halen ze de druk van uw rug en knieën. Dat zorgt voor comfort tijdens een lange werkdagen en het komt uw werkhouding ten goede.

Wat zijn de verschillende veiligheidsklassen van werkklompen?

Ook in veel andere sectoren zijn werkklompen (ook wel veiligheidsklompen genoemd) populair, zoals in de bouw en voedingsindustrie. Hierbij is het veelal belangrijk dat klompen aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Onze werkklompen zijn daarom verkrijgbaar in de veiligheidsklassen S2 en S3. Zo hebben de meeste types een stalen neus zodat ze goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast hebben ze een antislip zool. De meeste werkklompen hebben een kap van duurzaam leer met daarover een PU coating. Hierdoor zijn de klompen beter bestand tegen slijtage en zijn ze heel goed te reinigen. Bovendien bieden we modellen die ESD-goedgekeurd zijn. Uiteraard zijn al onze klompen in ons assortiment tevens CE gekeurd en voldoen ze aan alle hedendaagse veiligheidsnormen.

Sika werkklompen kopen

Sika werkklompen kenmerken zich door het brede assortiment en worden voor veel toepassingen gebruikt. Dit Zweedse merk staat garant voor een uitstekende kwaliteit en lange levensduur, omdat het uitsluitend gebruik maakt van kwalitatief goede materialen. De werkklompen van Sika staan bekend om hun hoge comfort en de goede pasvorm. Bovendien hebben alle Sika klompen een stalen neus en is de zool 100% antislip, omdat deze direct aan de schoen wordt gelast.

Meer informatie over onze werkklompen?

Naast klompen van de A-merken Sika en Sanita, hebben we ook werkklompen van onder meer Portwest, Brynje en San Flex in ons assortiment. U kunt onze werkklompen eenvoudig online bestellen of komen passen in ons servicecenter in Enschede. Heeft u nog vragen tijdens het uitzoeken van de juiste werkklompen voor uw werksituatie? Onze specialisten helpen u graag via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.