Filters

Afvalzakhouders

14 producten

Afvalzakhouder

Een afvalzakhouder (ook wel afvalzakstandaard, vuilniszakhouder of wandzakhouder genoemd) is als ware een simpele prullenbak zonder wand en binnenemmer. De vuilniszak wordt gewoon in een frame gehangen. De meeste vuilniszakhouders zijn mobiel. In ons assortiment vindt u vuilniszakhouders en wandhouders met of zonder deksel, voor grote en kleine vuilniszakken en vuilniszakhouders die ruimte hebben voor meerdere vuilniszakken zodat u eenvoudig afval kunt scheiden.

Wilt u een vuilniszakhouder aanschaffen? 

Een afvalzakhouder is de oplossing voor een plaats waar veel afval geproduceerd wordt. Ideaal dus voor bijvoorbeeld gemeenten, restaurant en grote bedrijven. Vooral ook omdat vuilniszakhouders weinig ruimte innemen. Als er veel afval geproduceerd wordt raken de vuilniszakken snel vol waardoor ze om de haverklap geleegd moeten worden. Grotere vuilniszakken zijn dan een stuk handiger doordat er simpelweg meer afval in past. Echter passen in de meeste vuilnisbakken niet zulke grote afvalzakken. Bovendien kost het vervangen van de vuilniszak bij de meeste vuilnisbakken relatief veel moeite. Afvalzakhouders zijn geschikt voor zowel grote als kleinere vuilniszakken doordat de zak gewoon in de houder hangt. Het enige wat bepaald welke vuilniszakken in de vuilniszakhouder past is de grote en vorm van de frame waar de vuilniszak in gehangen wordt. Wilt u afval scheiden? Ga dan voor een vuilniszakhouder die ruimte heeft voor meerdere vuilniszakken en eventueel verschillende gekleurde deksels zodat het duidelijk is welk afval in welke zak gegooid moet worden.

Afvalverzamelaars

Afvalverzamelaars maken het mogelijk gemakkelijk en hygiënisch afval op te halen. Mobiele afvalverzamelaars zijn bijvoorbeeld ideaal voor ziekenhuizen en andere plaatsen waar veel afval opgehaald moet worden. In ons assortiment vindt u verschillende groottes, types en modellen afvalverzamelaars. Voor elk doeleinde vindt u een geschikte afvalverzamelaar. Het is ook mogelijk een afvalverzamelaar te kiezen die het mogelijk maakt afval te scheiden. Op deze soort afvalverzamelaars kunt u verschillende soorten afvalzakken plaatsen.

Mobiele afvalzakhouders

Nog een goede eigenschap van de meeste afvalzakhouders is dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn en weinig ruimte innemen. Hierdoor kunt u de afvalzak eenvoudig meenemen naar de plaats waar u hem nodig heeft. Een vuilniszak in een vuilniszakhouder is veel makkelijker dan een losse vuilniszak doordat de opening door de houder opengehouden wordt. Zo kunt u beide handen gebruiken tijdens uw werkzaamheden en hoeft u niet meer omstandig met een hand de zak open te houden en met de andere hand het afval erin proberen te krijgen. Bovendien valt het afval er ook niet weer zo snel uit als u bijvoorbeeld de zak op de grond neerzet.

Professionele afvakzakhouder online bestellen of met advies?

In het assortiment van Carel Lurvink komt u diverse afvalzakhouders tegen. Ze zijn te verkrijgen gemaakt van kunststof, metaal, staal of RVS. Bent u opzoek naar andere afvalbakken, zoals vlamdovende afvalbakken, afvalscheidingsbakken of pedaalemmers? Bekijk ons assortiment. Toch meer informatie nodig? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43. Wij helpen u graag!