Filters

Schoonmaak

90 producten

Comfortabele kleding voor de schoonmaakprofessionals

Belangrijk bij schoonmaakkleding is dat het comfortabel zit. Zo beweegt een schoonmaker veel en is het gewenst dat de kleding meebeweegt en een goede pasvorm heeft. Schoonmaakkleding kent geen vaste vorm of kleur en kan door elk schoonmaakbedrijf naar eigen wens samengesteld worden. Kies voor een polo en bedruk hierop het logo van uw bedrijf om de zichtbaarheid te vergroten.

Soorten schoonmaakkleding

De schoonmaakbranche is ontzettend divers en zo ook de kleding die gedragen wordt. Schoonmaakkleding kan bestaan uit een polo met een werkbroek, maar denk ook aan een sweater voor wanneer er gewerkt wordt in koudere werkomstandigheden. Naast schoonmaken in facilitaire omgevingen zijn er ook schoonmakers nodig in fabrieken zoals in de voedingssector waar met hoge drukspuiten productie ruimtes worden schoon gemaakt. Voor deze schoonmaakklussen is waterafstotende werkkleding gewenst.

Schoonmaakkleding bij Carel Lurvink

Carel Lurvink heeft een breed aanbod in schoonmaakkleding. Het aanbod bestaat uit dames en heren jasjes van het merk Haen die verkrijgbaar zijn in verschillende pasvormen en kleuren. Daarnaast in het assortiment is het merk Tricorp dat al jarenlang kwalitatief hoge werkkleding levert. Kies voor een van de polo’s van het merk maar bekijk ook zeker de werkbroeken die Tricorp aanbiedt. Voor schoonmaakklussen waarbij waterafstotende kleding nodig is heeft Carel Lurvink een aanbod in de werkkleding van Dolfing. Dolfing is als fabrikant van regenkleding gespecialiseerd in het produceren van waterdichte werkkleding. Naast de kleding wordt er in de schoonmaakindustrie ook veel gebruik gemaakt van handschoenen. Bekijk hiervoor het aanbod in huishoudhandschoenen.