Autoreinigers

2 producten

Autoreinigers

Een auto wordt al snel vies. De lucht hangt namelijk vol met vervuilingen die op uw auto achterblijven nadat het heeft geregend of gestormd. Ook van binnen wordt een auto snel vies. Viezigheid zoals koffievlekken, koekjes, rooklucht en bladeren of takjes van onder de schoenen blijven vaak in een auto achter waardoor de auto naar begint te ruiken. Carel Lurvink biedt alle benodigdheden om uw auto weer stralend te krijgen, van binnen en buiten. Met een goede autoreiniger wordt de schoonmaakklus ook meteen een stuk eenvoudiger. Wij bieden professionele reinigers voor een snelle en effectieve reiniging van uw auto met optimaal resultaat. Met de juiste producten is het meteen een stuk minder erg uw auto regelmatig te wassen. Als u regelmatig uw auto poetst is, is dat uiteindelijk in uw voordeel.

Hoe poetst u het best een auto?

reinigers voor het auto interieur

Shamponeren: Voor het effectief verwijderen van vlekken in uw auto interieur is shamponeren een goede oplossing. Kies een geschikte autoreiniger waarmee u de bekleding licht vochtig maakt. De geschikte autoreiniger is afhankelijk van het type vlek en het type bekleding. Mocht u niet zeker weten welke voor u geschikt is, dan kunt u altijd bij Carel Lurvink terecht voor advies.

Auto interieur stomen: Ideaal om schimmelvlekken, braak, urine en andere nare luchtjes te verwijderen. Stomen werkt desinfecterend en verfrissend moet het wel gecombineerd worden met een goede autoreiniger en shamponeerbeurt.

Grondig de buitenkant van de auto reinigen

Het meeste vuil kan met een microvezel doek in combinatie met een reiniger verwijderd worden. Het is beter een microfiber te gebruiken in plaats van een spons. Een spons blijven vuilresten namelijk sneller achter. Deze vuilresten kunnen krassen op de auto veroorzaken. Velgen krijgt u het beste schoon met een speciale velgenreiniger die goed met een schilderkwast aangebracht kan worden. Voor het verwijderen van insecten, brengt u een insectenreiniger aan, laat deze even inwerken en spuit het er daarna af met een hoge druk spuit. Let wel op dat u genoeg afstand houdt zodat u de auto niet beschadigd.

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.