Filters

Garagezeep

21 producten


CaluCare P100 handreiniger Orange 4ltr
CaluCare P100 handreiniger Orange 4ltr
CaluCare P100 handreiniger Orange 4ltr
CaluCare P100 handreiniger Orange 4ltr
4 liter
4,5 liter
Nieuw
CaluCare P110 handreiniger Special 4ltr
CaluCare P110 handreiniger Special 4ltr
CaluCare P110 handreiniger Special 4ltr
CaluCare P110 handreiniger Special 4ltr
CaluCare P110 handreiniger Special 4ltr
4 liter
4,5 liter
CaluCare P120 handreiniger Extreme 250ml
CaluCare P120 handreiniger Extreme 250ml
CaluCare P120 handreiniger Extreme 250ml
250 ml
4 liter

Garagezeep bestellen?

Tijdens werkzaamheden in de werkplaats of de industrie kunnen uw handen snel en zwaar vervuild raken. Vaak is het moeilijk om deze zware vervuiling met normale zeep van uw handen te wassen. Daarom bieden we u bij Carel Lurvink een ruim assortiment garagezeep. Deze industriële handreinigers zijn speciaal ontwikkelt voor het verwijderen van extreme vervuiling. Ze maken het makkelijk om alle soorten zware vervuiling van uw handen te wassen, zoals olie, smeer, vet, lijm, oplosmiddelen en verf.

Wat is garagezeep en waarom gebruikt u het?

Met normale zeep is het soms lastig om uw handen goed te wassen, zeker wanneer u werkt met zwaar verontreinigende middelen zoals vetten en smeermiddelen. Garagezeep is een sterk reinigingsmiddel dat speciaal ontwikkelt is voor het wassen van zwaarder vervuilde handen. Deze industriële handreinigers hebben een extra krachtige en reinigende werking wat het professioneel schoonmaken van uw handen een stuk makkelijker maakt.
Garagezeep is ontwikkelt voor een bijzonder snelle en effectieve reiniging. Daarnaast zorgt het ervoor dat uw handen gezond en gehydrateerd blijven en een goede verzorging zonder last te krijgen van pijn en irritatie door irriterende stoffen. De producten bevatten vaak microkorrels, die zorgen voor een extra grondige reiniging van uw handen. Garagezeep is daarnaast verkrijgbaar zonder korrel of als scrubber. U kunt ook kiezen voor een gel, garagezeep zonder oplosmiddelen en voor reinigers met uitzonderlijk natuurlijke grondstoffen.

Voor iedere industrie de juiste handreiniger

Garagezepen zijn verkrijgbaar in veel soorten, met ieder haar eigen toepassing. Verschillende werkomgevingen waarin uiteenlopende middelen worden gebruikt vragen vanzelfsprekend om gespecialiseerde handreinigers voor uw sector. Iedere garagezeep heeft zijn eigen toepassing en is geschikt voor verschillende types verontreinigingen. In de productomschrijving vermelden we daarom altijd voor welke beroepen of sectoren en voor welke mate van verontreiniging de garagezeep het meest geschikt is.

Professionele en milieubewuste garagezepen van CaluCare

In ons assortiment vindt u diverse garagezepen van ons premium A+ merk CaluCare; de P100, P110 en P120 industriële handreinigers. Deze artikelen zijn biologisch afbreekbaar en van uitstekende kwaliteit, maar hebben tegelijkertijd een scherpe prijs. Bovendien zijn onze CaluCare handreinigers gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, waardoor ze zeer vriendelijk en verzorgend zijn voor de huid.

De CaluCare P100 is een oplosmiddelvrije handreiniger voor het verwijderen van klassieke werkplaatsvervuilingen. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van olie, vet, remvloeistof, roest of andere smeermiddelen van uw handen in de automotive, productie en scheepvaart. Onze CaluCare P110 speciale handreiniger is ontwikkelt voor het verwijderen van de middelzware tot zware industriële vervuilingen, bijvoorbeeld in de bouw- en metaalverwerkende industrie. Daarnaast hebben we de extreem krachtige CaluCare P120 handreiniger ontwikkelt. Dit product bevat een natuurlijke korrel die het makkelijk maakt zeer hardnekkige vervuilingen te verwijderen, zoals 2-componentenlijm, verf en pur.

CaluCare dispenser voor optimaal rendement

Daarnaast hebben we een bijbehorende CaluCare dispenser ontwikkelt. Deze dispenser werkt perfect in combinatie met onze CaluCare handreinigers en heeft een aantrekkelijk en robuust design met lange levensduur. Daarnaast maakt onze garagezeep dispenser gebruik van een uniek systeem om verspilling tegen te gaan. De CaluCare dispenser geeft een optimaal rendement en zorgt ervoor dat de cartridges helemaal leeg gaan. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

CaluCare is een milieubewuste keuze

Bovendien kiest u met alle professionele CaluCare handreinigers voor een milieubewust product. Alle gebruikte middelen zijn namelijk biologisch afbreekbaar en bevatten geen oplosmiddelen of siliconen. Daarnaast wordt voor de scrub alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke korrels, zoals maïs en walnootschillen. Met onze CaluCare professionele handreinigers kiest u dus voor een professioneel en groen product!

Meet weten over garagezepen?

Wilt u meer informatie over ons assortiment garagezepen of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 – 434 43 43. We staan klaar om u te helpen.