Filters

Stelen en toebehoren

127 producten

Bent u op zoek naar stevige en duurzame stelen en toebehoren voor uw schoonmaakwerkzaamheden? Bij Carel Lurvink vindt u een uitgebreid assortiment van topmerken zoals Unger, Vikan en CaluTTS. Onze stelen en toebehoren zijn ontworpen voor maximale gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, waardoor ze perfect zijn voor zowel professioneel als dagelijks gebruik. Of het nu gaat om het bereiken van hoge plaatsen of het vervangen van oude onderdelen, onze producten bieden de betrouwbaarheid en kwaliteit die u nodig heeft. Vertrouw op Carel Lurvink voor al uw schoonmaakbenodigdheden en ervaar het verschil van onze hoogwaardige stelen en toebehoren.

Telescoopsteel met toebehoren

Met een telescoopsteel kunt u op een ergonomische en veilige manier uw schoonmaakklussen uitvoeren. Zo gebruiken veel glazenwassers een telescoopsteel bij het wassen van ramen op hoogte.  Een telescoopsteel is namelijk de veiligste en meest efficiënte manier om zelf hoge en moeilijk bereikbare plekjes te reinigen. Ook schoonmakers kunnen dankzij een telescoopsteel ergonomisch werken, door de in lengte verstelbare steel. Dit zorgt voor een efficiënte en comfortabele schoonmaak met minder lichamelijke inspanning. Niet langer hoeft u in hoekjes te kruipen of op wankelende trapjes te staan om bij de moeilijk te bereiken plekken te komen. Met een schoonmaaksteel van Carel Lurvink maakt u deze plekjes eenvoudig schoon.

Hoe lang moet de telescoopsteel zijn?

De optimale lengte van de telescoopsteel hangt af van het soort schoonmaakwerkzaamheden dat uitgevoerd moet worden. In ons assortiment vindt u schoonmaak stelen tussen de 40 en 180 cm. Wij adviseren de lengte van een telescoopsteel aan te passen aan de gebruiker, voor de meest ergonomische werkhouding. Een ideale steellengte is tot de kin. Hoe lang de telescoopsteel voor ramen wassen of schoonmaak moet zijn, hangt dus af van de lengte van de gebruiker. Op onze website kunt u makkelijk filteren op de gewenste lengte.

Bepaalde stelen binnen het assortiment bevatten een bol aan het uiteinde van het handvat. Deze bol biedt u de mogelijkheid om met een comfortabele handgreep gemakkelijk de mop voort te bewegen. Dankzij de telescoopsteel zijn de stelen perfect op de juiste hoogte te brengen wat de ergonomie verbetert.

Wat zijn de voordelen van een telescoop steel bij schoonmaakwerkzaamheden?

Het reinigen met een telescoopsteel biedt een aantal voordelen. Zo zorgt een telescoopsteel voor het behouden van de juiste houding tijdens reinigingswerkzaamheden. Daarnaast vermindert het arm- en polsbewegingen met 75% in vergelijking met traditionele systemen, waardoor het ontstaan van arbeidsongevallen wordt voorkomen. Dankzij de diameter van de grepen voorkomt het pijn aan de handen en vermindert het de lichamelijke belasting van de gebruiker in het geheel.
Veel van onze telescoopstelen hebben een ontwerp dat voor maximale ergonomie voor de gebruiker garandeert, bijvoorbeeld door een handgreep dat 360° kan draaien. Een schoonmaaksteel kan ook een bovenste draaigreep hebben die vergrendeld kan worden met een klik, zodat u het gereedschap veilig op een muur kunt laten rusten. Onze Infinity Pro telescoopsteel van ons eigen premium A+ merk Calu TTS (Carel Lurvink Total Top Solutions) beschikt over beide positieve eigenschappen. Deze steel is dan ook geschikt voor professionele reiniging. Een ander voordeel aan een telescoopsteel is dat deze ook nog verscheidene toebehoren kan hebben, zoals een verstelbare steelhouder. Met de juiste telescoopsteel zorgt u dus voor een veilige en voordelige schoonmaak, geschikt voor veel verschillende toepassingen.

Assortiment schoonmaakstelen en toebehoren

In het assortiment van Carel Lurvink vindt u schoonmaakstelen van hoogstaande merken, zoals CaluClean, CALU TTS, Taski, Vikan, Vileda en Unger.
De stelen zijn gemaakt van aluminimum, kunststof, polypropyleen of rubber. Aluminium stelen zijn goede basisstelen, doordat ze erg licht in gewicht zijn. Licht gewicht, in combinatie met verstelbare hoogte, voorkomt vermoeidheid en een verkeerde werkhouding. Schoonmaakstelen en -attributen van kunststof zijn daarentegen gemakkelijker schoon te maken na gebruik. De rubberen inzetstukken zorgen voor een effectieve, stabiele en comfortabele grip. Een polypropyleen steel heeft ook een licht gewicht. Deze is daarentegen ook bestand tegen vochtopname, uiterst scharnierbaar, milieuvriendelijk, taai, slagvast en sterk. Veel van onze schoonmaakstelen zijn gemaakt van meerdere van deze materialen en bieden u daarom de meest effectieve en veilige eigenschappen.

Of het nu gaat om borstels, schoonmaakmiddelen, raamwissers, dweilmoppen of schrobbers; Carel Lurvink is de specialist op het gebied van schoonmaakartikelen. We zorgen voor een snelle levering en bieden u persoonlijke service, zodat u weet dat u de meest geschikte schoonmaakartikelen aanschaft voor uw situatie. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat belangrijk is in de schoonmaakbranche en bieden we enkel producten van hoogstaande kwaliteit die zorgen voor een effectieve, ergonomische en efficiënte schoonmaak.