Filters

Draadborstels

34 producten

Draadborstel

Bent u op zoek naar een nieuwe draadborstel? Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment met diverse draadborstels. Een draadborstel heeft diverse toepassingen; bijvoorbeeld om iets schoon te maken of een oppervlak glad te maken. Vooral voor het verwijderen van verf of roest is een draadborstel ideaal. De harde haren schrobben het hardnekkige vuil er zo af.

Buisvormige draadborstels zijn ook ideaal voor het schoonmaken van rietjes, buisjes, espresso apparaten en flessen. Vuil hoopt zich erg gemakkelijk op in buisjes zoals rietjes buisjes van een keukenapparaat. Door de buisvormige vorm bereikt u alle hoekjes en kunt u dus de binnenkant grondig schoonmaken. De dikte, vorm en flexibiliteit verschilt per draadborstel. Het is maar net wat u fijner vindt en wat handiger is voor uw klus. Langere, dunnere en flexibelere draadborstels zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor langere dunnere slangetjes en buisjes. Als u meer druk moet uitoefenen is een het verstandiger een stevigere draadborstel te kiezen. Ook de vorm van de borstel bepaald voor welke klusjes de draadborstel geschikt is. 
 
Kortom, bij het kiezen van een draadborstel moet u rekening houden met de klus waarvoor u de draadborstel wilt gebruiken. U kunt namelijk kiezen uit diverse draadborstels die gemaakt zijn van verschillende materialen. Daarnaast verschilt de vorm en dikte van de borstelharen. Ook de flexibiliteit van de borstel zelf verschilt per draadborstel. 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren