Filters

Schoonmaakartikelen

2630 producten

Carel Lurvink; hofleverancier in professionele schoonmaakartikelen

Iedereen verdient een schone en veilige werkomgeving, dat is de missie van Carel Lurvink. Het bieden van kwalitatief goede schoonmaakartikelen vinden we dan ook erg belangrijk. We bieden daarom een divers en zeer uitgebreid assortiment schoonmaakartikelen voor professioneel gebruik. Zo leveren wij schoonmaakartikelen van veel bekende A-merken, maar bieden we ook kwalitatief goede producten van onze eigen premium A+ merken, welke bovendien extra scherp geprijsd zijn. Met ons ruime assortiment is Carel Lurvink daarom dé groothandel voor al uw professionele schoonmaakartikelen.

Schoonmaakartikelen

Goede schoonmaakartikelen zijn onmisbaar bij het professioneel reinigen van uw bedrijf of werkomgeving. Of het nu gaat om het reinigen van uw vloer, kantoor of sanitair, bij Carel Lurvink vindt u gegarandeerd een geschikt schoonmaakartikel voor het beste en meest hygiënische resultaat. We bieden u een ruim en divers assortiment schoonmaakartikelen, met onder meer doeken, dweilen, vloerreiniging en veel andere hulpmiddelen bij het schoonmaken. Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor zowel kleine als grote hoeveelheden schoonmaakartikelen. Als groothandel in schoonmaakartikelen kunnen we u onze professionele schoonmaakmiddelen snel leveren in grote hoeveelheden. U bestelt al onze A-merk schoonmaakartikelen eenvoudig online tegen scherpe prijzen.

Reinigingsmiddelen

Als groothandel in schoonmaakartikelen bieden we u een breed assortiment aan professionele reinigingsmiddelen. Zo bent u bij Carel Lurvink aan het juiste adres voor kwalitatief goede vloerreinigers, sanitairreinigers, interieurreinigers en vele andere soorten reinigingsmiddelen. Bij Carel Lurvink begrijpen we dat elk bedrijf en iedere werkomgeving om een unieke reinigingsbehoefte vraagt. We bieden u daarom verschillende reinigingsmiddelen van A-merken die geschikt zijn voor diverse toepassingen in uw specifieke situatie. Onze professionele schoonmaakmiddelen zijn speciaal ontworpen om aan alle gewenste eisen te voldoen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf fris, schoon en hygiënisch blijft.

Duurzame reinigingsmiddelen

Groen is goed doen! Bij Carel Lurvink hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid. We bieden u daarom een ruim assortiment duurzame reinigingsmiddelen van ons premium A+ merk CaluGreen. Onze duurzame reinigingsproducten reinigen net zo goed als onze reguliere reinigingsmiddelen, maar zijn niet vervuilend voor uw leefomgeving en het milieu. Door te kiezen voor duurzaam schoonmaken en het gebruik van herbruikbare schoonmaakmiddelen draagt uw bedrijf dan ook een steentje bij aan een beter milieu.

Ons assortiment duurzame reinigingsmiddelen voor duurzaam schoonmaken bestaat uit artikelen van ons eigen premium A+ merk CaluGreen Eco. Onze eigen milieuvriendelijke producten dragen allemaal het EU Ecolabel. Om dit officiële Europese milieulabel te mogen dragen moeten producten aan strenge milieu- en kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast bieden we duurzame reinigingsmiddelen van diverse A-merken, zoals SURE, BlackSatino en Diversey. Onze duurzame reinigers zijn verkrijgbaar in verschillende types; dagelijkse, wekelijkse en periodieke reinigers. Daarnaast hebben onze duurzame reinigingsmiddelen diverse eigenschappen. Zo zijn sommige producten biodegradable, terwijl andere reinigingsmiddelen van plant based materialen worden gemaakt.

Schoonmaakwagens

Een schoonmaakkar of materiaalwagen is een onmisbaar hulpmiddel bij het professioneel schoonmaken van uw bedrijf. Een schoonmaakwagen voor al uw schoonmaakartikelen is een efficiënte en handige oplossing voor het schoonmaken van uw bedrijfsruimte. Deze wagens zijn speciaal ontworpen om uw schoonmaakbenodigdheden eenvoudig te organiseren en verplaatsen. Dankzij de stevige wielen en handgrepen verplaatst u alle schoonmaakmaterialen eenvoudig door uw bedrijf. Dit maakt het schoonmaakwerk een stuk sneller en makkelijker voor uw medewerkers, waardoor u veel kostbare tijd bespaart.

Bij Carel Lurvink bieden we u een ruim assortiment materiaal- en werkwagens van diverse A-merken en ons eigen premium A+ merk Calu TTS. Onze kwalitatief goede schoonmaakwagens worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zijn gemakkelijk te reinigen en onderhouden, dankzij het unieke ontwerp. Daarnaast zijn onze CALU TTS schoonmaakwagens voorzien van handige functies, zoals diverse vakken voor het opbergen van uw schoonmaakmiddelen, emmers, borstels en andere benodigdheden. Hierbij heeft u uiteraard de keuze uit verschillende groottes en indelingen. Zo bieden we u altijd een geschikte wagen die het beste past bij uw specifieke toepassingen en behoeften.

Glasbewassing

Het regelmatig wassen van uw ramen en kozijnen is erg belangrijk. Niet alleen zorgt dit voor een representatieve uitstraling van uw bedrijf, maar het verlengt ook de levensduur van uw bedrijfspand. De professionele glazenwasser is bij Carel Lurvink aan het juiste adres voor een breed assortiment glasbewassing artikelen van Unger. Dit is een bekend A-merk in de wereld van glasbewassing, dankzij haar innovatieve producten voor professioneel gebruik. Zo biedt Unger onder meer professionele inwashoezen, raamwissers en vele andere glazenwasmiddelen en -materialen van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de Unger telescoopstelen erg populair, dankzij de duurzame materialen en het lichte gewicht. Met een telescoopsteel bereikt u alle hoge en lastig bereikbare plekjes, zonder een ladder of hoogwerker nodig te hebben. Dat werkt makkelijk, efficiënt en bespaart u veel tijd en geld.

Dispensers

Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar dispensers hebben een groot aandeel in de hygiëne binnen uw bedrijf. Met dispensers zorgt u ervoor dat uw medewerkers en bezoekers op een veilige en hygiënische manier toegang hebben tot producten zoals handzeepdispensers, toiletpapierdispensers en papieren handdoekdispensers. Dispensers bevorderen niet alleen de hygiëne binnen uw bedrijf, maar zorgen daarnaast voor minder verspilling door altijd de juiste dosering te geven. Hierdoor is overmatig gebruik van reinigingsmiddelen verleden tijd, heeft u minder afval en bespaart u kosten. Carel Lurvink biedt u een breed assortiment dispensers van A-merken voor iedere toepassing. Denk bijvoorbeeld aan onze CaluClean RVS dispensers die geschikt zijn voor vele producten of bekijk ons assortiment duurzame dispensers.

Schoonmaakartikelen bestellen?

Wilt u meer informatie over ons assortiment schoonmaakartikelen? Onze productspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We helpen u graag verder door te bellen naar 053 – 434 43 43 of te mailen naar [email protected].