Filters

Stofblikken

17 producten

Stofblikken kopen bij Carel Lurvink

Stofblikken zijn onmisbaar in meerdere sectoren. Daarom beschikt Carel Lurvink over een ruim assortiment stofblikken van gerenommeerde merken zoals Vikan, Taski, Unger, Linea en ons eigen Premium A+ merk Calu TTS.

Waar moet u opletten bij het aanschaffen van een stofblik?

Bij de aanschaf van een stofblik zijn diverse overwegingen belangrijk. Stofblikken zijn er nu in materialen als metaal, kunststof, en polypropyleen, waarbij metalen blikken steviger zijn voor ruw vuil, terwijl stofblikken van kunststof een stuk lichter zijn en dus makkelijker te tillen.
Ook de dikte van een stofblik speelt een belangrijke rol. Iedereen kent immers het probleem dat er altijd een laagje vuil achterblijft vlak voor het veegblik. Dit is vaak fijn vuil. Een dunnere stofblik zorgt ervoor dat het fijnere vuil beter op de veegplaat geveegd kan worden.
Met een breder en/of langer blik kan men gemakkelijker grotere hoeveelheden vuil opvegen. Het opgeveegde vuil moet na het opvegen ook gemakkelijk weg te gooien zijn in bijvoorbeeld een afvalbak. Daarbij kan een goede handgreep erg behulpzaam zijn.
Tegenwoordig zijn er ook stofblikken (en handvegers) ontwikkeld met een lange steel. Door de lange steel van stoffer en blik hoeft men tijdens het vegen niet meer te bukken en kunnen rugklachten voorkomen worden. Bovendien is het hygiënischer doordat het vuil niet per ongeluk op de handen geveegd kan worden.
Veel voorkomende problemen zijn vaak dat het vuil als ware over het blik heen geveegd wordt en dat het vuil weer van het blik afglijdt. Een stof met klep kan hierbij een uitkomst bieden.

De combinatie van veger, trekker en stoffer en blik met lange steel van Vikan

Ontdek de nieuwste Vikan stoffer en blik met bezem en vloerwisser. Ideaal voor diverse industrieën, vooral de voedselindustrie. Eenvoudig te reinigen in vaatwasser. Het blik opent en sluit met een lichte handbeweging en kan rechtop staan. Deze set bevat 6 delen: groot blik, zachte veger, rubberen trekker, droge vuil- en nat vuil-vegersteel, bliksteel en kleurcoderingsdoppen voor aanpassing aan uw systeem. Optimaal voor uw kleurcoderingssysteem!

Goedgekeurd in de gezondheidszorg en voedingsmiddelenindustrie

Elk product dat het merk Vikan op de markt brengt, is vervaardigd met materialen die specifiek zijn goedgekeurd voor gebruik in zowel de gezondheidszorg als de voedingsmiddelenindustrie. Deze zorgvuldige materiaalkeuze is een gevolg van het feit dat alle Vikan-producten grondig zijn onderworpen aan de strenge beoordeling van zowel de Amerikaanse als Europese wetgeving met betrekking tot materiaalgebruik.

Hygiënische ophangsystemen

Om een hygiënische werkomgeving te handhaven, is het belangrijk om de handvegers en stofblikken op een geschikte manier op te bergen. Ophangsystemen van Vikan of schaduwborden van CaluClean zijn ideale oplossingen om deze stofblikken en handvegers hygiënisch op te bergen en te beschermen. Door de handvegers en stofblikken op te hangen, kunnen ze langer meegaan, wat kosten bespaart. Daarnaast zijn de meeste stofblikken en handvegers verkrijgbaar in verschillende kleuren die kunnen worden aangepast aan uw kleurcoderingsprogramma.

Meer Informatie

Onze experts staan klaar om u te adviseren. Neem contact met ons op via [email protected] of bel 053 - 434 43 43.