Filters

Professionele reinigers

127 producten

Professionele reinigers voor het zware werk

Carel Lurvink biedt schoonmaakmiddelen speciaal ontwikkeld voor de industrie. Deze professionele reinigers zijn ideaal voor het reinigen in de voedingsmiddelenindustrie, groot keuken(s), zwembaden, mechanische onderdelen, voertuigen, pluimveebedrijven, slachterijen en nog veel meer andere bedrijven en werkplaatsen. Wij bieden namelijk professionele reinigers voor verschillende toepassingen. Zo vindt u bij ons koudontvetters, desinfectiemiddelen, interieurreinigers, ontkalkers, RVS reinigers, schuimreinigers, lijm verwijderaars en professionele reinigers speciaal voor de voedingsindustrie. De professionele reinigers in ons assortiment zijn van toongevende merken zoals Buzil, Diversey Food & Beverage , Diversey en Caluclean. Bovendien kunt u op onze website gemakkelijk filteren op eigenschap (alkalische producten, Aerosol, geurloos, hoog geconcentreerd, vetvrij, zure producten, vloeibaar) en op de gebruiksfrequentie (dagelijks, wekelijks, maandelijks of periodiek) van de professionelereinigers. Periodieke professionele reinigers zijn meestal krachtige reinigers en raden wij aan alleen te gebruiken bij sterke vervuilingen. De professionele reinigers worden aangeboden in grote verpakkingen omdat de producten anders erg snel zouden opgaan in de industrie. Carel Lurvink biedt professionele reinigers tot zelfs 950 liter.

Professionele reinigers voor de voedingsindustrie

Professionele reinigers speciaal voor de voedingsindustrie voldoen aan alle eisen van de HACCP wetgeving. Bedrijven die met voedsel omgaan zijn immers zelf verantwoordelijk voor de productie van veilige en betrouwbare voedingsmiddelen. Hierbij is hygiëne van uiterst belang; welke maatregelingen kan een bedrijf treffen?
• Persoonlijke hygiëne van medewerkers: desinfectiemiddelen, disposable kleding
• Hygiëne tijdens vervoer van grondstoffen: opbergboxen moeten goed gereinigd zijn met een professionele reiniger.
• Maatregelen tijdens behandeling of verwerking: schone machines.
• Verpakking: wordt een product snel genoeg ingevroren.
• Opslag in voldoende schone, donkere ruimtes die goed gereinigd zijn met een professionele reiniger speciaal voor de voedingsindustrie.

Chloorbleekloog

Veel professionele reinigers zijn op basis van chloorbleekloog. Chloorbleekloog is ook wel bekend als bleekwater. Het actieve ingrediënt van chloorbleekloop is natriumhypochloriet, wat een goed oplosbaar zout is en een vrij sterke oxidans. Het doodt bacteriën, schimmels en algen maar chloorbleekloog heeft ook een blekende werking doordat het ook kleurstoffen kan oxideren. Hierdoor moet men goed oppassen waarvoor men professionele reinigers op basis van chloorbleekloog gebruikt.

(Koud)ontvetter

Een (koud)ontvetter is nodig voor het ontvetten van onderdelen, gereedschap en andere mechanische delen. Industriële ontvetters zijn uiterst geschikt voor het ontvetten van machines, motoren en onderdelen. Vet, smeermiddelen en olien worden eenvoudig verwijderd. Onze ontvetters zijn CE gecertificeerd en voldoen dus aan de veiligheid, milieu en gezondheidseisen die gesteld zijn door de overheid. Een koudontvetter is daarnaast ook nog duurzaam en zuinig in gebruik doordat het tot 5 keer zijn eigen volume aan vervuiling kan opnemen. 

Meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of 053 - 434 43 43.