Filters

Werkschoenen

223 producten

Werkschoenen voor heren en dames kopen

Op zoek naar werkschoenen die zorgen voor veiligheid en comfort op de werkvloer? Bij Carel Lurvink kunt u terecht voor een ruim assortiment van moderne en hoogwaardige werkschoenen voor zowel heren als dames. Of u nu op zoek bent naar werkschoenen voor droge of natte/vochtige werkomstandigheden, wij bieden passende schoenen voor verschillende branches en normeringen. Zie de tabel onderaan de tekst voor de best passende veilgheidsnormering voor uw beroep.

Naast veiligheid zijn ook eigenschappen zoals uitstraling belangrijk. U heeft keuze uit breed uiteenlopende maten en er zijn werkschoenen voor zowel heren als dames aanwezig. Zo zijn er representatieve werkschoenen voor een professionele uitstraling, maar ook sportieve werkschoenen sneakers voor extra comfort tijdens het lopen. Bovendien bieden wij werkschoenen van diverse hoogstaande merken zoals Bata, Emma en Diadora Utility), die zijn afgestemd op het type werkzaamheden. Zo kunt u voor uw werkomgeving passende schoenen vinden en uw werkzaamheden prettiger en veiliger maken.

Verschillende veiligheidsklassen

In de webshop van Carel Lurvink vindt u een ruim assortiment van meer dan 200 verschillende werkschoenen in verschillende veiligheidsklassen. Op die manier kunnen wij altijd de best passende en meest geschikte schoenen voor uw situatie (en dus voor verschillende branches) aanbieden. Daarbij hebben we schoenen in de volgende normeringen en veiligheidsklassen:

S1: Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen en energie-absorberende hak. Geschikt voor droge werkomstandigheden. 
- S1P: Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en ondoordringbare tussenzool. 
- S2: Veiligheidsschoenen met beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, energie-absorberende hak en een waterdichte schacht tot 60 minuten. Geschikt voor natte/vochtige werkomstandigheden. 
- S3 (CE1): Veiligheidsschoenen met een beschermneus (stalen neus) en gesloten hiel, antistatische eigenschappen, antislip en schokabsorberende PU (buitenzool) en ademende inlegzool van duurzaam polyester, energie-absorberende hak, waterdichte schacht tot 60 minuten en een ondoordringbare tussenzool. Deze biedt bescherming tegen doorsteken van scherpe voorwerpen. 
- O2: Veiligheidsschoenen zonder veiligheidsneus en daardoor uitzonderlijk licht, comfortabel en wendbaar. Makkelijk te reinigen en te onderhouden.

Perfect afgestemde werkschoenen

Naast veiligheid zijn ook eigenschappen zoals uitstraling belangrijk. U heeft erdoor keuze uit breed uiteenlopende maten en er zijn werkschoenen voor zowel heren als dames aanwezig. U kunt veiligheidsschoenen naar uw wens uitzoeken. Zo zijn er representatieve werkschoenen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook werkschoen sneakers en sportieve werkschoenen om ervan verzekerd te zijn dat uw medewerkers hun werkschoenen ook dag in dag uit graag dragen. Hiernaast zijn er waterafstotende/waterdichte werkschoenen voor het goed afvoeren van lichaamsvocht en het droog blijven van de voeten. Zo worden warme voeten of zweetvoeten voorkomen en zitten de schoenen erg comfortabel. En voor een verantwoord gevoel met een beschermd milieu in gedachten kunt voor duurzame schoenen kiezen. Bovendien biedt Carel Lurvink ook werksokken. Goede werksokken zijn namelijk minstens zo belangrijk als goede schoenen. De sokken zijn kwalitatief hoogwaardig, verkleinen de kans op voetproblemen, comfortabel en beschermend, vochtafvoerend, voorgewassen en voorgekrompen, niet afzakbaar en personaliseerbaar.

Veiligheidsklassen zijn ontworpen om te helpen bij het selecteren van werkschoenen die geschikt zijn voor het werk dat u doet. De klassen variëren van S1 tot S5 en geven aan hoeveel bescherming de schoenen bieden tegen specifieke risico's zoals valgevaar, vallend voorwerpgevaar, statische elektriciteit, smelten en branden, en water en olie. Het is belangrijk om de juiste schoenen te dragen voor uw werk, omdat dit kan helpen om verwondingen te voorkomen en de veiligheid op de werkplek te verhogen.

Werkveld Veiligheidsklasse
Bouw S3
Houtbewerking S1P
Chemie S1
Elektriciteit S1
Landbouw S5
Metaalbewerking S1P
Transport S1

Meer werkschoeisel voor dames en heren

Populaire werkschoen merken

Werkschoen categorieen

Diadora werkschoenen Werklaarzen
Bata werkschoenen Werkklompen
Emma werkschoenen Werksokken
Sika werkschoenen Inlegzolen
Veters
Schoenonderhoud

Werkschoenen bestellen?

Weet u niet precies welke veiligheidsschoenen het best passen bij de werkzaamheden van uw bedrijf? Vraag ons om hulp en onze adviseurs staan voor u klaar. U kunt ons bellen op 053 - 434 43 43, of stuur een e-mail naar [email protected].