CaluPaint van nylon rollers tot kunststof kwasten

CaluPaint, van nylon rollers tot kunststof kwasten

CaluPaint, van nylon rollers tot kunststof kwasten

CaluPaint is onze productlijn die veel gebruikt wordt in de vloerenindustrie, door polyester- en kunststof verwerkende bedrijven, schilders, afbouwbedrijven en jachtbouwers. In ons assortiment vindt u topkwaliteit rollers, kwasten en andere benodigdheden, zoals tape, handschoenen, stucloper, adembescherming, reinigingsdoekjes en –middelen, veiligheidsschoenen, beschermende kleding en meer.

Twee zeer populaire producten in de vloerenindustrie zijn onze CaluPaint nylon en microvezel wisselrollen

Nylon Wisselrol

De vacht van de nylon wisselrollers is gebrand op de kern zodat deze bestand is tegen tweecomponenten producten en lost daardoor absoluut niet op. De rollers zijn pluisarm; door de nabehandeling bevatten ze geen losse haren meer vanuit de productie. Deze rollers worden veel gebruikt voor het aanbrengen van coating, zoals polyesterlak en epoxy.

Microvezel wisselrol

De CaluPaint microvezelrol is 100% pluisvrij en wordt daarom veel gebruikt voor het aanbrengen van toplagen. Met deze rollers wordt de lak zeer gelijkmatig en zonder zichtbare strepen verwerkt en zijn er geen aanzetpunten zichtbaar.

De zijkanten van de CaluPaint rollers zijn afgeschuind, waardoor strakke rolbanen ontstaan. Onze rollers zijn leverbaar in diverse lengtes en poolhoogtes waardoor u kunt spelen met de opname en afgifte voor elk gewenst resultaat. Zo zorgen wisselrollers met een diameter van 55 mm voor een betere prestatie doordat de roller meer volume opneemt en wordt de kans op spatten aanzienlijk verkleind omdat de roller door de grotere diameter rustiger rolt. De rollers worden staand of los verpakt ter voorkoming van transportschade.

En omdat alleen een wisselrol met een perfect passende beugel een optimaal resultaat oplevert, adviseren wij om CaluPaint verfrolbeugels te gebruiken. Het unieke aan onze beugels is dat het handvat precies in het midden staat, hierdoor verkrijgt men een gelijkmatige druk op de roller.

CaluPaint try-out box

Kent u onze artikelen nog niet? Vraag onze CaluPaint try-out box aan, zodat u de populaire basisproducten gratis kunt uitproberen om zelf de kwaliteit te ervaren. In dit pakket zit onder andere een paar werkhandschoenen, een rol Washi maskeertape, 2 soorten radiatorrollen inclusief een passende beugel en een platte wegwerpkwast.

CaluPaint try-out box aanvraag

 

Gerelateerde artikelen