Carel Lurvink met CaluPaint aanwezig op NOA Vloerendag

CaluPaint
Op donderdag 12 april vindt de NOA Vloerendag plaats in het NOA-Afbouwcentrum te Veenendaal. Gaat u ook naar dit event voor alle vloerenprofessionals? Sla dan zeker de stand van Carel Lurvink niet over!

Nylon en microvezel wisselrollen - 55 mm diameter

Twee zeer populaire producten in de vloerenindustrie zijn onze CaluPaint nylon en microvezel wisselrollen met een diameter van 55 mm. Door de grotere diameter rolt de roller rustiger en wordt de kans op spatten aanzienlijk verkleind. Omdat de roller meer volume heeft, zijn er minder rolbewegingen nodig. Onze rollers zijn meerdere keren uitgeborsteld, hebben opgeschoren zijkanten zodat er geen rolbanen ontstaan, zijn pluisarm en hebben een vacht die gebrand is op de kern.

Wij nodigen u van harte uit onze stand te bezoeken (standnummer 41) en deze en andere CaluPaint producten te bekijken die wij dagelijks leveren aan onze klanten in uw branche. Kent u ons assortiment nog niet? U kunt onze documentatie ontvangen op onze stand en zelfs onze try-out box aanvragen, zodat u de basisproducten gratis kunt uitproberen.

Gerelateerde artikelen