Filters

Duurzame dames overhemden

4 producten

Duurzame dames overhemden

Een representatieve uitstraling op uw werk of tijdens een privé-gelegenheid; met een overhemd maakt u een goede indruk. Het ziet er namelijk netjes, modieus en modern uit. Bij Carel Lurvink kunt u stijlvolle én duurzame dames overhemden ineen vinden. Ze zijn van hoge kwaliteit en u kunt het dus dragen met een mooie maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Maatschappelijke verantwoorde overhemden

Onze duurzame overhemden dragen het merk Tricorp en het MVO-Keurmerk Fair Wear. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de duurzame dames overhemden op een verantwoorde, veilige en goede manier zijn geproduceerd. Fair Wear streeft naar betere werkomstandigheden in de textielindustrie en Tricorp streeft naar verduurzaming van de textielindustrie. Zo worden werknemers beschermd in hun rechten en ook het milieu wordt beschermd door het (her)gebruik van natuurlijke grondstoffen.

Assortiment duurzame dames overhemden

Wij bieden de Tricorp Dames blouse Oxford in een slim-fit en een basic-fit. De slim-fit zit iets strakker om uw lichaam; het is een smaller model, maar met voldoende stretch. Hiernaast heeft de slim-fit een openvallende knoopsluiting, waar de basic-fit een hoogsluitende knoopsluiting heeft. Beide blouses zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw en wit. Ze zijn uitstekend toepasbaar in een corporate omgeving, maar ook buiten het werk om zijn de blouses goed te dragen. Dit komt door de erg comfortabele pasvorm en het neutrale, maar stijlvolle uiterlijk van de blouse. Overhemden zijn luchtiger en daardoor aangenamer, beter te combineren en draagbaar gedurende het hele jaar.

Meer overhemden

Naast de Oxford Dames blouses biedt Carel Lurvink meer overhemden. Op de webpagina vindt u deze gemakkelijk terug. Hier vindt u ook andere dames overhemden. Dit zijn dames overhemden met stretch, zoals de Tricorp dames stretch fit en de Tricorp stretch blouse dames. Deze zijn, naast de kleuren blauw en wit, ook verkrijgbaar in de kleur zwart. Al onze overhemden zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en van het merk Tricorp. Het praktische, comfortabele gebruik en de professionele uitstraling maken overhemden uitermate geschikt als werkkleding. Neem gerust contact met ons op als u advies of hulp nodig heeft bij het vinden van de juiste (dames) overhemden. Dit kan via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.