Professionele schoonmaakmiddelen voor vakkundig vloeronderhoud

Professionele schoonmaakmiddelen voor vakkundig vloeronderhoud

Onze klant Vitos over Diversey


Gladde vloeren zijn relatief eenvoudig schoon te houden. Niet-gladde vloeren vragen daarentegen vaak een vakkundig oog, extra aandacht én gespecialiseerde reinigingsmiddelen. Bij ons kunt u terecht voor het volledige assortiment professionele reinigingsmiddelen van Diversey. Een merk dat hoog staat aangeschreven en onder andere voor vloeren door veel schoonmaakbedrijven wordt gebruikt. Onze klant Vitos is één van deze bedrijven. Wat zegt Vitos over Diversey?

Gespecialiseerde schoonmaak

Vitos staat voor ‘Vakwerk In Totaal Onderhoud Schoonmaak’. Het bedrijf opende in 2000 haar deuren en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige onderaannemer in gespecialiseerde reiniging voor schoonmaakbedrijven in heel Nederland. Vitos is VCA-gecertificeerd en heeft het SNA-keurmerk, wat de betrouwbaarheid van het bedrijf onderstreept. Vitos werkt al 15 jaar met producten van Diversey en heeft zelfs specialisten door het merk laten opleiden.

Iedere vloer is anders

Speciaal voor vloeronderhoud biedt Diversey al meer dan 65 jaar het merk Taski met innovatieve producten, zoals schrobzuigmachines, professionele stofzuigers en robot schrobmachines. Ook op dit vlak verzorgt het merk trainingen om schoonmaakbedrijven te ondersteunen. Vloerreiniging lijkt wellicht relatief eenvoudig, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Door de wasopbouw en het materiaalgebruik heeft iedere vloer unieke kenmerken. Wat er in het verleden mee is gebeurd qua onderhoud, behandelingen en schoonmaak is bovendien vrijwel nooit bekend. Dit geldt ook voor de intensiviteit van het gebruik. Er is geen vloer gelijk en dus moet iedere vloer apart worden beoordeeld voor de beste schoonmaaktechniek én de bijpassende reinigingsmiddelen.

Altijd een passend product

Welk product moet u kiezen? En welk merk? De visie van Vitos is helder: “De schoonmaakbranche is een keiharde handel met scherpe prijzen. Wij willen goed werk leveren, zodat we bij onze opdrachtgever terug mogen komen. Daarom kiezen we voor hoogstaande producten van Diversey. Deze zijn prijstechnisch interessant én Diversey heeft voor elke probleemvloer altijd een oplossing.”

Meer informatie

Wilt u meer weten over vloeronderhoud en reinigingsmiddelen voor vloeren of heeft u specifieke vragen over het merk Diversey? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar [email protected].

Gerelateerde artikelen