3M Scotch-Brite Doodle Bug Pad blauw

Art: 506B
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Mart Eijkelenkamp

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Geschikt voor veel oppervlakken
  • Geschikt voor handmatige reiniging

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Scotch-Brite Doodle Bug-pads van 3M bieden een uitstekende oplossing voor het aanpakken van zelfs de meest hardnekkige vervuiling en aanslag op verschillende oppervlakken, waaronder tegels, vloeren en opstaande randen. Deze pads zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat het mogelijk maakt om ze aan te passen aan de specifieke aard van de vervuiling die u wilt verwijderen. Of het nu gaat om vetvlekken, hardnekkige vlekken of andere verontreinigingen, deze pads bieden effectieve resultaten.

Een van de opvallende kenmerken van de Scotch-Brite Doodle Bug-pads is hun veelzijdigheid. Ze zijn niet alleen geschikt voor reguliere schoonmaakklussen, maar ze passen zich ook aan oneffen vloeren aan, zodat u zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen grondig kunt schoonmaken. Dit maakt ze een waardevolle aanvulling op uw schoonmaakuitrusting, of u nu een professional bent of gewoon uw eigen ruimte onderhoudt.

Kortom, met de Scotch-Brite Doodle Bug-pads van 3M kunt u rekenen op betrouwbare en duurzame prestaties bij het aanpakken van verschillende schoonmaakuitdagingen. Ze bieden gemak en efficiëntie, waardoor uw schoonmaaktaken soepeler verlopen en uw omgeving schoon en fris blijft.

Positieve punten

+Verschillende kleuren voor verschillende grofheden
+Werkt uitstekend op oneven oppervlaktes
+Kan in hoeken komen
Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een e-mail of bel één van onze specialisten.

Technische gegevens

Merk Scotch Brite
Kleur Wit