Waarschuwingsbord "natte vloer"

Art: 789
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Hoogste veiligheid

Bijbehorende producten

Omschrijving

Dit opvallende gele waarschuwingsbord is specifiek ontworpen met het oog op maximale zichtbaarheid van de boodschap. De opvallende kleur en duidelijke tekst springen direct in het oog, zelfs in drukke omgevingen. Bovendien is het bord uitgerust met een handgreep die een stevige grip biedt, waardoor het eenvoudig te dragen en te plaatsen is.

Wat dit waarschuwingsbord extra functioneel maakt, is de brede basis die het biedt. Deze brede basis zorgt voor een uitstekende stabiliteit wanneer het bord is uitgeklapt, wat cruciaal is om te voorkomen dat het omvalt. Of het nu in een winkel, een magazijn, een restaurant of een andere omgeving wordt gebruikt, dit bord staat stevig en draagt bij aan een veiligere ruimte voor iedereen.

Of u nu wilt waarschuwen voor een natte vloer, recent gereinigde oppervlakken of andere potentiële gevaren, dit waarschuwingsbord met zijn opvallende geel en functionele ontwerp is een betrouwbare keuze. Het draagt bij aan het minimaliseren van ongelukken en het handhaven van een veilige werkomgeving, terwijl het tegelijkertijd de boodschap op een effectieve manier overbrengt. U kunt altijd vertrouwen op de kwaliteit en bruikbaarheid van dit bord.

Technische gegevens

Materiaal Kunststof

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren