Tork Servetten 1-lgs 33x33cm wit 100st

Art: H0004795
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Tom ter Hogt

Omschrijving

Helaas dit artikel is niet mere beschikbaar! Dit is ons alternatief: Tork servetten 1-lgs 30x30cm wit

Tork 1-laags servetten 33 x 33cm wit is de perfecte oplossing voor diverse restaurants en quick-service gelegenheden. Deze voordelige servetten zijn ontworpen om superieure prestaties te leveren tegen lagere kosten, zodat gebruikers waar voor hun geld krijgen. De gladde, witte textuur biedt een maximaal absorptievermogen, terwijl de enkellaagse constructie een snelle en gemakkelijke uitgifte garandeert. Met servetten van 33 x 33 cm bieden ze ook voldoende dekking om tafels in elke omgeving schoon en netjes te houden.

De servetten zijn gemaakt met het oog op gebruiksgemak en kunnen in grootverpakkingen worden geleverd, zodat bedrijven snel en probleemloos hun voorraad kunnen aanvullen. Met materialen van hoge kwaliteit die meerdere keren gebruikt kunnen worden, zijn de 1-laagse servetten van Tork de perfecte keuze voor elk etablissement dat tijd en geld wil besparen en tegelijkertijd uitstekende hygiënische normen wil garanderen.

Positieve punten

+ Vervult de basiswensen
+ Gemakkelijk in gebruik
+ Goede prijs kwaliteit verhouding

Technische gegevens

Uitgevouwen lengte: 32.8 cm
Uitgevouwen breedte: 32.5 cm
Gevouwen lengte: 16.4 cm
Gevouwen breedte: 16.3 cm
Lagen: 1
Print: Nee
Reliëf: Ja
Kleur: Wit

Tork

Dit merk beschikt over een breed assortiment servetten. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers. 

Technische gegevens

Merk Tork
Materiaal Cellulose
Aantal lagen 1-laags