Dolfing P2 classic overall met laars zwart maat 40

Art: 4320240
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Maattabel NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Waterdicht

Omschrijving

De Dolfing P2 klassieke overall met laars is de perfecte keuze voor professionals die stevige maar comfortabele werkkleding nodig hebben. De duurzame katoen-poly mix stof biedt superieure bescherming tegen morsen en vuil, terwijl de unieke plooien langs de naden en pijpen zorgen voor betere duurzaamheid en een superieure pasvorm. Deze overall heeft ook een handige binnenzak om essentiële spullen bij de hand te houden. Verstevigde knieën bieden extra bescherming en een dubbel gestikte elastische manchet voegt een extra verdedigingslaag tegen schuren toe. Met zijn klassieke ontwerp, superieure materialen en handige functies is de Dolfing P2 klassieke overall met laars zeker uw eerste keuze als u betrouwbare werkkleding nodig hebt die tegen een stootje kan.

Professionele regenkleding bestellen?

Werkt u vaak buiten? Dan is bescherming tegen weersinvloeden essentieel. Professionele regenkleding, waaronder regenpakken, waterdichte jassen en regenbroeken, biedt optimale bescherming tegen regen, wind en kou. Maar wat zijn de voordelen van regenkleding, welke soorten zijn er beschikbaar en hoe onderhoudt u deze? Voor antwoorden op deze vragen en meer informatie, lees ons blog: Professionele regenkleding voor optimale bescherming tegen regen, wind en kou.

Positieve punten

+ Comfortabele pasvorm
+ Inclusief laars
+ Waterdicht

Technische gegevens

Materiaal: P2 300gr/m2 coating: 80% PVC backing: 20% polyester Pluche
Maten: 40 t/m 47
kleur: zwart
Normering: EN343

Onderhoudsinstructies

- Bewaar het kledingstuk niet in een bevuilde omgeving.
- Om schade aan het kledingstuk te voorkomen, is het aanbevolen om het kledingstuk binnenstebuiten te wassen.
- zorg ervoor dat u de kledingstukken na het wassen grondig uitspoelt om ervoor te zorgen dat alle wasmiddelresten zijn verwijderd. gebruik geen wasverzachters.
- vlekken kunt u het beste zo snel mogelijk verwijderen. indien nodig kan plaatselijk perchloorethyleen worden gebruikt.
- Gebruik, reiniging en mogelijke vervuiling hebben de meeste invloed op het beschermingsniveau van de kledingstukken. Regelmatige controle van de kleding is noodzakelijk. -Indien reparaties nodig zijn, dienen deze te worden uitgevoerd door getrainde personen en alleen met originele materialen die door de fabrikant zijn voorzien.
- Dit kledingstuk bevat geen giftige stoffen die de gezondheid of hygiëne van de gebruiker nadelig kunnen beïnvloeden. er zijn geen allergische reacties bekend als gevolg van huidcontact met dit kledingstuk.
- Na gebruik is dit kledingstuk geschikt voor recycling.

Dolfing: regenkleding met een kleine CO2 voetafdruk

Dolfing produceert en distrubeert regenkleding met een zo'n klein mogelijke CO2 voetafdruk. Dit doet Dolfing op de volgende manieren:

Kleding

De regenkleding van Dolfing wordt geproduceerd doormiddel van gerecycled polyester en PVC. Het grotendeel van de gebruikte materialen zijn van 70% re-used en gerecycled materiaal

Afval

Het afval dat vrijkomt bij de productie wordt gerecycled en vervolgens gebruik in nieuwe ruwe materialen.

Energie neutraal produceren

De elektriciteit bij Dolfing wordt gewonnen door het gebruik van eigen zonnepanelen. Daarnaast wordt er bespaard via LED verlichting en isolatie.

Gebruik biogas

Het biogas dat Dolfing gebruikt wordt geproduceerd uit zogenaamde 'hernieuwbare' bronnen, d.w.z. mest of organisch afval.

Klimaatneutraal transport

Dolfing werkt samen met een vervoerder die op dagelijkse basis bezig is met het reduceren van hun uitstoot.

Technische gegevens

Kleur: zwart
Maten: 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49
Materiaal: P2/PVC 600g
Normering: EN343

Dolfing

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Schoonmaak
Merk Dolfing
Kleur Zwart
Materiaal PVC
Eigenschap Duurzame regenkleding