Makita DRC300PG2 robotstofzuiger

Art: 763832
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Camera sensor om schoon te maken
  • Voorzien van een HEPA-filter
  • Bepaalt zelf de optimale route om schoon te maken

Bijbehorende producten

Omschrijving

De DRC300 is een geavanceerde slimme robotstofzuiger met LiDAR- en camerasensoren om ruimtes in kaart te brengen. Het kan tot 5 kamers en maximaal 10.000 m² in kaart brengen en onthouden. Gebruikers kunnen de RoboCleaner via een app bedienen, verboden gebieden instellen en schoonmaakinformatie ophalen. De DRC300PG2 robotstofzuiger berekent optimale schoonmaakroutes, keert terug naar de thuispositie wanneer nodig en heeft een bereik van maximaal 20 meter met een draadloze afstandsbediening.

Het heeft een uitgebreid bedieningspaneel, ON/OFF functie, obstakel- en afgronddetectie, en wordt aangedreven door twee 18 V accu's. Het maximale schoonmaakbereik is 600 m² met HEPA-filter en eenvoudig verwisselbare borstels en onderdelen voor gemakkelijk onderhoud. Een veelzijdige en krachtige oplossing voor moeiteloze en grondige schoonmaak.

Technische gegevens

Type motor: BL-motor
Snelheid: 0,3 m/s
Volt: 18 V
Afmetingen (LxBxH): 500x500x204 mm
HEPA filter: Ja
Inhoud stofopvang maximaal: 3 liter
Geluidsdrukniveau: 62dB(A)

Meegeleverde accessoires

Borstel standaard
HEPA fijnstoffilter
Starterset accu's
Afstandbediening
Borstelset zijkant

Makita

Heeft u vragen over dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk Makita
Kleur Grijs
Eigenschap Robotstofzuiger

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren