Dolfing anorak P12 Perth regenjas aqua blauw maat S

Art: 406222S
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Maattabel NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Pluspunten

  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie

Symbolen

EN14605 EN14605 Food keurmerk Glas-Vork Food keurmerk Glas-Vork Oil resistant Oil resistant EN 343 EN 343

Bijbehorende producten

Omschrijving

De Dolfing Anorak P12 Perth is een praktische en stijlvolle regenjas die ontworpen is voor gemak en bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. De regenjas trek je gemakkelijk over je hoofd heen en bevat een drukknoop en wigsluiting. De elastische mouwen zorgen voor een comfortabele pasvorm en voorkomen dat water binnendringt. De capuchon met kinbescherming biedt extra bescherming en comfort. De regenjas is vervaardigd uit materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor duurzaamheid en langdurig comfort worden gegarandeerd.

Positieve punten

+ Comfortabele pasvorm
+ Duurzaam
+ Waterdicht

Dolfing: regenkleding met een kleine CO2 voetafdruk

Dolfing produceert en distrubeert regenkleding met een zo'n klein mogelijke CO2 voetafdruk. Dit doet Dolfing op de volgende manieren:
Kleding: De regenkleding van Dolfing wordt geproduceerd doormiddel van gerecycled polyester en PVC. Het grotendeel van de gebruikte materialen zijn van 70% re-used en gerecycled materiaal
Afval: Het afval dat vrijkomt bij de productie wordt gerecycled en vervolgens gebruik in nieuwe ruwe materialen.
Energie neutraal produceren: De elektriciteit bij Dolfing wordt gewonnen door het gebruik van eigen zonnepanelen. Daarnaast wordt er bespaard via LED verlichting en isolatie.
Gebruik biogas: Het biogas dat Dolfing gebruikt wordt geproduceerd uit zogenaamde 'hernieuwbare' bronnen, d.w.z. mest of organisch afval.
Klimaatneutraal transport: Dolfing werkt samen met een vervoerder die op dagelijkse basis bezig is met het reduceren van hun uitstoot.

Technische gegevens

Kleur: Aqua blauw
Materiaal: P12 200gr/m2 45% PU en 55% polyamide
Verpakking: per stuk
Gewicht doek: 200 gr/m2
Maat: S, M, L, XL, 2XL en 3XL
Normeringen: EN343, EN14605, EN1186, OIL-RES

Vragen?

Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.  

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Dolfing
Kleur Blauw
Materiaal PU
Eigenschap Duurzame regenkleding

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren