Dolfing P1 Classic regenbroek geel maat S

Art: 42001GES
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Maattabel NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Verkrijgbaar in meerdere maten
  • Uitstekende pasvorm
  • Waterdicht

Symbolen

EN 343 EN 343 CO2 neutraal CO2 neutraal Reuse Reduce Recycle Reuse Reduce Recycle Maximum temperatuur 40 °C, normaal centrifugeren Maximum temperatuur 40 °C, normaal centrifugeren Geen professionele droogreiniging Geen professionele droogreiniging Niet bleken Niet bleken Niet drogen Niet drogen Niet strijken Niet strijken

Omschrijving

Dolfing P1 Classic regenbroek, is een weerbestendige broek. Deze regenbroek is ontworpen om u in elke regenbui droog te houden. De Dolfing P1 Classic regenbroek heeft een reeks eigenschappen die hem zowel comfortabel als stijlvol maken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, de stof die bij de constructie is gebruikt, is zowel ademend als licht, waardoor zweet zich niet kan ophopen en u zelfs tijdens actief gebruik maximaal comfort hebt. In combinatie met de bijpassende Dolfing regenjas bent u volledig beschermd tegen natte weersomstandigheden.

Positieve punten

+ Volledig waterdicht, sterk en duurzaam, voldoet aan 343-norm
+ Gefabriceerd uit stevig PVC materiaal
+ Blijft uitstekend om uw middel zitten dankzij elastiek in de tailleband

Technische gegevens

Kleur: geel, oranje, blauw groen en zwart
Materiaal: P1/PVC 400 gr/m2 Coating: 85% PVC Backing: 15% polyester
Maten: S t/m 3XL
Normering: EN343

Onderhoudsinstructies

- Bewaar het kledingstuk niet in een bevuilde omgeving.
- Om schade aan het kledingstuk te voorkomen, is het aanbevolen om het kledingstuk binnenstebuiten te wassen.
- zorg ervoor dat u de kledingstukken na het wassen grondig uitspoelt om ervoor te zorgen dat alle wasmiddelresten zijn verwijderd. gebruik geen wasverzachters.
- vlekken kunt u het beste zo snel mogelijk verwijderen. indien nodig kan plaatselijk perchloorethyleen worden gebruikt.
- Gebruik, reiniging en mogelijke vervuiling hebben de meeste invloed op het beschermingsniveau van de kledingstukken. Regelmatige controle van de kleding is noodzakelijk. -Indien reparaties nodig zijn, dienen deze te worden uitgevoerd door getrainde personen en alleen met originele materialen die door de fabrikant zijn voorzien.
- Dit kledingstuk bevat geen giftige stoffen die de gezondheid of hygiëne van de gebruiker nadelig kunnen beïnvloeden. er zijn geen allergische reacties bekend als gevolg van huidcontact met dit kledingstuk.
- Na gebruik is dit kledingstuk geschikt voor recycling.

Dolfing: regenkleding met een kleine CO2 voetafdruk

Dolfing produceert en distrubeert regenkleding met een zo'n klein mogelijke CO2 voetafdruk. Dit doet Dolfing op de volgende manieren:

Kleding: De regenkleding van Dolfing wordt geproduceerd doormiddel van gerecycled polyester en PVC. Het grotendeel van de gebruikte materialen zijn van 70% re-used en gerecycled materiaal
Afval: Het afval dat vrijkomt bij de productie wordt gerecycled en vervolgens gebruik in nieuwe ruwe materialen.
Energie neutraal produceren: De elektriciteit bij Dolfing wordt gewonnen door het gebruik van eigen zonnepanelen. Daarnaast wordt er bespaard via LED verlichting en isolatie.
Gebruik biogas: Het biogas dat Dolfing gebruikt wordt geproduceerd uit zogenaamde 'hernieuwbare' bronnen, d.w.z. mest of organisch afval.
Klimaatneutraal transport: Dolfing werkt samen met een vervoerder die op dagelijkse basis bezig is met het reduceren van hun uitstoot.

Dolfing

Producten van dit toonaangevende merk worden veel gebruikt in de voedingsbranche. Naast deze regenbroek, heeft Carel Lurvink ook andere soorten Dolfing kleding zoals Dolfing jassen in het assortiment.
Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Voedingsindustrie
Merk Dolfing
Kleur Zwart
Materiaal PVC
Eigenschap Duurzame regenkleding

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren