Horti

Werk je in de tuinbouwsector, specifiek gericht op gewassen? Zoek dan niet verder. Carel Lurvink biedt een uitgebreid assortiment aan essentiële benodigdheden om de kwaliteit en efficiëntie in de tuinbouwindustrie te waarborgen. Onze expertise maakt ons tot een betrouwbare partner binnen deze branche. Met meer dan 130 jaar ervaring hebben we voortdurend samengewerkt met professionals die zich inzetten voor de optimale productie van gewassen.

Uw kennispartner

Wij erkennen het belang van kwaliteit binnen de agrarische sector en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te leveren die uw succes bevorderen. U kunt vertrouwen op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die uw bedrijfsbehoeften begrijpt. Onze groei en expertise binnen de agrarische sector stellen ons in staat om producten van topkwaliteit en waardevolle inzichten te bieden die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van uw werkzaamheden.

Dolfing

Dolfing agricultuur regenkleding

Bekijk het aanbod

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de tuinbouwindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

 

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de tuinbouwindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van telers, distributeurs en professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner in de horticultuur, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van aardappelen, groenten en fruit. Ontdek ons assortiment aan werkkleding, veiligheidsschoenen en kwaliteitscontrole-instrumenten.

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist