CaluGloves nitrile disposable handschoenen

CaluGloves nitrile disposable handschoenen

Carel Lurvink is leverancier van nitril handschoenen die gebruikt kunnen worden in de voedsel- en polyesterverwerkende, lichte, elektrotechnische, farmaceutische en grafische industrieën, in grootkeukens, in de gezondheidszorg, in de schoonmaak, in laboratoria en bij het tatoeëren en piercen. De CaluGloves zijn ontwikkeld op basis van de kennis die wij in de loop van vele jaren hebben opgebouwd, gecombineerd met de resultaten van gezamenlijk onderzoek met productspecialisten en klanten. We beschikken over verschillende soorten CaluGloves. Dat verschil zit hem in de kleur, dikte en in de lengte van de manchet. Alle CaluGloves hebben hetzelfde hoge draagcomfort, dezelfde voortreffelijke vingergevoeligheid en dezelfde uitzonderlijke sterkte. Ook hebben onze CaluGloves een microstructuurpatroon op de vingertoppen of op de gehele handschoen. Dit zorgt voor een perfecte grip. De CaluGloves zijn disposable handschoenen, uitsluitend geschikt voor eenmalig gebruik. De handschoenen zijn gemaakt van nitril. Nitril is een synthetisch rubber.

De voordelen van nitrile handschoenen

  • Rekbaar, dus goede pasvorm
  • Geen allergische reactie
  • Sterk
  • Bescherming tegen olie en vet
  • Bescherming tegen spatten van bepaalde chemicaliën
  • Gaatjes zijn snel detecteerbaar

Waarom CaluGloves?

De CaluGloves zijn te gebruiken als zowel medische als non-medische handschoenen. Ze beschermen vanuit hygiënisch- en veiligheidsoogpunt. We bieden u de keuze uit verschillende nitril handschoenen voor verschillende werkzaamheden. Alle handschoenen voldoen bovendien aan de veiligheidsnormeringen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu). De handschoenen zijn sterk en comfortabel. We kunnen erdoor spreken van kwaliteitsproducten. Bekende merken bieden dezelfde kwaliteit, maar wij kunnen de handschoenen aanbieden voor een betere prijs door volledige betrokkenheid en controle over de gehele productie en levering.

Het assortiment

De handschoenen zijn disposable werkhandschoenen. Het assortiment bevat onder andere de volgende soorten:

CaluGloves Medical Ocean Blue nitrile

CaluGloves Medical Ocean Blue nitrile zijn, ondanks de geringe dikte (3,2 mil.), sterk en bijzonder comfortabel door de hoge vingergevoeligheid, met microstructuurpatroon voor een goede grip. Niet-steriele handschoenen zorgen voor een goede barrière om kruisbesmetting tussen de handen van de gebruiker en de patiënt of omgeving te voorkomen.

CaluGloves Orange heavy duty nitrile

CaluGloves Orange heavy duty nitrile disposable handschoenen. Zeer sterke wegwerphandschoenen met uitstekende grip - zelfs bij een natte ondergrond - dankzij het diamantvormige reliëf op de vingers, vingertoppen en palmen. De opvallende en daardoor goed zichtbare oranje kleur steekt af bij iedere achtergrond en verhoogt daarmee de veiligheid.

CaluGloves Medical True Blue nitrile

De CaluGloves Medical True Blue nitril handschoen heeft een microstructuurpatroon op de vingertoppen voor een zeer goede grip. Het zijn sterke en comfortabele handschoenen met hoge vingergevoeligheid. De handschoenen voorkomen kruisbesmetting tussen de handen van de gebruiker en de patiënt of omgeving en ze beschermen tegen micro-organismen en virussen.

CaluGloves Food True Blue nitrile

Deze silicoonvrije, ongepoederde nitril wegwerphandschoenen bieden optimale hygiëne en bescherming. Als u in de voedingsmiddelenindustrie werkt, zijn de CaluGloves Food Blue nitrile ideaal. Ze zijn geschikt voor contact met voedsel en voldoen aan alle vastgestelde eisen.

Normeringen en certificeringen

Alle CaluGloves voldoen aan de geldende normeringen en wettelijke vereisten. Ze gelden als persoonlijk beschermingsmiddel in categorie III volgens de nieuwe EU-verordening EU 2016/425. De handschoenen bieden bescherming tegen chemicaliën. Dat is vastgesteld met de norm EN ISO 374-1. Tegen welke gevaarlijke stoffen de handschoenen bescherming bieden en hoe lang ze veilig te dragen zijn, staat in de gebruiksaanwijzing. Alle CaluGloves handschoenen voldoen daarnaast aan de norm EN ISO 374-5. Dit betekent dat de handschoenen bescherming bieden tegen micro-organismen en virussen, wat ze uitermate geschikt maakt voor bijvoorbeeld medisch onderzoek.

Reacties op CaluGloves werkhandschoenen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Wij streven altijd naar optimalisatie en hechten daarom veel waarde aan de reacties van klanten op de producten.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op de werkhandschoenen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Expertise aanwezig en prettige kennisdeling.
  • Op de hoogte van ontwikkelingen en behoeftes binnen ons vakgebied.
Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur