BlackSatino: ontdek de nieuwe standaard!

Bij Wepa veroveren ze de wereld met BlackSatino. Niet de hele wereld natuurlijk, maar wel alle sanitaire ruimtes. Carel Lurvink staat zij aan zij met BlackSatino in hun strijd om wereldheerschappij op het toilet. We hebben het niet voor niks in ons assortiment. De producten van BlackSatino dragen stuk voor stuk hun steentje bij aan een beter milieu. Het washroomconcept is de nieuwe standaard op het gebied van duurzame toilethygiëne. Met deze oplossing draag je maximaal bij aan een beter milieu. BlackSatino wordt compleet CO2-neutraal geproduceerd, voert de keurmerken FSC Recycled en Europees Ecolabel en is het enige complete toilethygiëneconcept ter wereld dat het Cradle-to-Cradle keurmerk mag voeren. Bovendien worden er in het productieproces geen schadelijke chemicaliën gebruikt waardoor compleet veilig is voor mens en milieu. Op het gebied van duurzaamheid is Satino daarmee een klasse apart. En zelfs de absolute top. Het betekent een geweldige stap in een tijd vol kansen en mogelijkheden. Waarin we ons behalve voor kwalitatief hoogwaardige producten ook inspannen voor een beter milieu. Waarin we afval minimaliseren en liever nog tot nul reduceren. Omdat we het vooral beter willen doen in plaats van minder slecht. Die ene stap zetten waarmee we op het gebied van duurzaamheid niet slechts een achterstand inlopen, maar op voorsprong komen. Met BlackSatino zet je die stap en bereik je die.

Circulaire dispensers

De hygiënedispensers zijn opgenomen in een circulair concept. Na demontage van de oude dispensers worden deze verantwoord gerecycled bij een gespecialiseerd depot. In dit depot wordt het ABS kunststof vermalen tot een kunststof granulaat. Dit granulaat wordt ingezet voor de productie van nieuwe dispensers. Deze dispensers worden geleverd aan nieuwe klanten. Zo voorkomt u dat de oude dispensers worden beschouwd als afvalstroom. maar wordt juist geborgd dat deze worden ingezet als waardevolle grondstof voor nieuwe dispensers. En in uw eigen toiletruimtes creëert u, met nieuwe BlackSatino hygiënedispensers, een uniforme uitstraling met een duurzame toiletinrichting.

Duurzaam design

Met BlackSatino haalt u ook klasse in huis op het gebied van design. Naast duurzaamheid is er veel aandacht besteed aan uitstraling en beleving. De matzwarte dispensers van BlackSatino en de bijbehorende accessoires zorgen voor eigentijdse en stijlvolle uitstraling. BlackSatino geeft uw toiletruimte een gevoel van luxe en elegantie. Het zorgt voor een totaalbeleving. Het duurzame design leverde BlackSatino de prestigieuze internationale designprijzen Pentaward en Red Dot Award op. Alle dispensers zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd en bovendien duurzaam ontworpen en geproduceerd. Duurzaam is mooier. In alle opzichten. Geef met dit eigentijdse concept blijk van uw gevoel voor kwaliteit en stijl en creëer beleving in de toiletruimte.

Compleet en functioneel

De toiletinrichting van BlackSatino is tegelijkertijd functioneel. BlackSatino is een compleet concept voor iedere toiletruimte en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Met alle producten en accessoires voor een maximaal comfort en perfecte hygiëne. BlackSatino staat behalve om zijn solide kwaliteit ook bekend om zijn functionele oplossingen en ervaren gebruiksgemak. Het resultaat is een totaalinrichting die gebruikers een prettige toiletbeleving biedt.

Met een compleet assortiment, met matzwarte dispensers, hygiënepapier, zepen en accessoires verduurzaamt u de washrooms volledig. De verrassende geuren van de zepen en luchtverfrissing dragen bij aan het totaalplaatje en de ervaring van de bezoekers.

Zet ook de nieuwe standaard, voor nu en in de toekomst. En communiceer dit ook aan uw bezoekers. De BlackSatino wc-tegel helpt u bij het overbrengen van uw duurzame keuze.  

De Rol van Carel Lurvink en BlackSatino

Carel Lurvink is een vaste partner van BlackSatino en is al jaren een totaal leverancier van BlackSatino hygiëne en papierproducten. Als Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij nauw samenwerken met klanten en regelmatig op de werkvloer komen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten, geven wij advies en leveren wij oplossingen met behulp van de producten uit ons BlackSatino assortiment.

We zorgen dat bestellingen snel bij u zijn. Van klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op onze BlackSatino hygiëne en papierproducten:

  • Uitgebreide keuze mogelijkheden binnen het assortiment.
  • Snelle levering en goede service.
  • Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graag.