Vileda Professional schoonmaakartikelen

Carel Lurvink is leverancier van Vileda Professional schoonmaakartikelen die vooral gebruikt worden in de gezondheidszorg, gebouwenreiniging en in de horeca. Vileda Professional vertegenwoordigt de volgende merken:

  • Vileda; innovatieve hulpmaterialen en systemen voor de professionele schoonmaak
  • Swep; hygiënisch en kwalitatief vloeronderhoud met een hoge duurzaamheid.

Ze bieden schoonmaakoplossingen en innovatieve systemen voor professionele gebruikers. Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, kennen ze de behoeften van de professionele gebruikers, blijven ze dit op de voet volgen en bieden ze oplossingen aan die u helpen om sneller, efficiënter en rendabeler te werken. Naast maximale efficiëntie hebben ze nóg een duidelijke missie: gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te begrijpen methodes en systemen ontwikkelen.

Waarom Vileda Professional schoonmaakartikelen?

  • Schoonmaken op een hygiënische en veilige manier.
  • Kent de behoeften van de professionele gebruiker.
  • Research & Development staan voorop.

Assortiment Vileda Professional schoonmaakartikelen

Ze bieden artikelen voor: het afval, de vloer, werkwagens en meer. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment eens.

Carel Lurvink en Vileda Professional schoonmaakartikelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment schoonmaakartikelen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Er is aandacht voor ecologische, sociale en economische waarden in het dagelijks leven door zaken te doen op basis duurzaamheidprincipes. Dit vinden we bij Carel Lurvink ook belangrijk. Wat ze doen, is het zorgvuldig afstellen en bewaken van elk stadium in de levenscyclus van een product om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Het is belangrijk zo weinig mogelijk van de natuurlijke, aardse rijkdommen te gebruiken. Dat betekent dat er veel aandacht moet worden besteed aan duurzaamheid binnen alle stadia van de product levenscyclus: grondstofgebruik - productie - distributie - productprestaties - afvalmanagement.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Vileda Professional schoonmaakartikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren