Vileda Professional schoonmaakartikelen

Carel Lurvink is leverancier van Vileda Professional, een bedrijf met ruim 60 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Ze ontwikkelen kosteneffectieve en resultaatgerichte schoonmaakoplossingen voor verschillende doelgroepen waaronder de horeca, gezondheidszorg, schoonmaakbedrijven, maar ook voor het dagelijkse huishouden. De focus ligt op vloerreiniging, afvalbeheer en schoonmaakdoeken. Vileda Professional kent de behoeften van de professionele gebruikers, blijven dit op de voet volgen en bieden oplossingen aan die de gebruiker helpt om sneller, efficiënter en rendabeler te werken.

Vileda schoonmaakproducten

Het assortiment van Vileda Professional biedt oplossingen voor verschillende reinigingsbehoeftes. Ze hebben losse producten zoals moppen en schoonmaakemmers maar zijn ook bekend om hun complete materiaalwagens.

Vileda schoonmaakkaren

Er zijn verschillende materiaaltrolleys met diverse functies in het assortiment van Vileda Professional. Deze schoonmaakkarren zorgen voor efficiënte en een georganiseerde opslag. Ze zijn uitgerust met soepel rollende wielen waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn van de ene naar de andere locatie. Dit is handig voor schoonmakers die grote ruimtes moeten bedienen zoals in scholen, ziekenhuizen en kantoorgebouwen. De modellen beschikken over een ergonomisch ontwerp wat comfort voor de gebruiker garandeert. Vermoeidheid wordt hierdoor vermindert evenals de fysieke belasting tijdens het schoonmaakproces. De Vileda Origo Trolley Basic is praktisch en tijdbesparend. Deze universele trolley is een compleet uitgerust basismodel en biedt de oplossing voor al uw standaard reinigingsbehoeften. Emmers en dweilsystemen kunnen gemakkelijk worden vervoerd op deze materiaalkar.

Vileda dweilen en mopsystemen

Vileda Professional staat bekend om zijn innovatieve moppen en dweilsystemen die de schoonmaakervaring optimaliseren. De handige wring- en perssystemen maken het gemakkelijk om overtollig water te verwijderen. Een populair mopsysteem is de Vileda UltraSpin Mini starterkit bestaande uit een emmer met centrifuge wringer en microvezel mop. Dit dweilsysteem zorgt voor minder inspanning, minder tijd en betere reinigingsresultaten door het spoel-en-spin systeem. Ideaal dus voor in de horeca, kantoren, de zorg en dagelijkse huishouding. Naast compactsystemen er ook losse dweilen beschikbaar. De Vileda Professional Dweil is soepel en slijtvast. Deze dweil is eenvoudig uit te wringen en is pluisvrij. Bovendien neemt de Vileda Professional Dweil goed vuil op en beschikt hij over een lange levensduur. Deze dweilen worden het meeste gebruikt in huishoudelijke vloerreiniging waar de bekende ‘sopmethode’ wordt toegepast.

Waarom Vileda Professional schoonmaakartikelen?

Vileda Professional biedt hoogwaardige schoonmaakoplossingen die voldoen aan de eisen van openbare omgevingen en huishoudens. Met geavanceerde technologieën en duurzame materialen garandeert Vileda Professional efficiëntie, hygiëne, gemak en duurzaamheid. Of het nu gaat om materiaalwagens, vloermoppen en dweilsystemen, Vileda Professional staat voor betrouwbare producten die professionele schoonmaakprestaties leveren in diverse omgevingen.

Carel Lurvink en Vileda Professional schoonmaakartikelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 130 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment schoonmaakartikelen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Er is aandacht voor ecologische, sociale en economische waarden in het dagelijks leven door zaken te doen op basis duurzaamheidprincipes. Dit vinden we bij Carel Lurvink ook belangrijk. Wat ze doen, is het zorgvuldig afstellen en bewaken van elk stadium in de levenscyclus van een product om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Het is belangrijk zo weinig mogelijk van de natuurlijke, aardse rijkdommen te gebruiken. Dat betekent dat er veel aandacht moet worden besteed aan duurzaamheid binnen alle stadia van de product levenscyclus: grondstofgebruik - productie - distributie - productprestaties en uiteindelijk afvalmanagement.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Vileda Professional schoonmaakartikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Vileda Professional schoonmaakartikelen kopen

Wilt u Vileda Professional producten kopen? Vileda heeft een perfecte oplossing voor elke schoonmaakklus. De producten kunnen eenvoudig bij ons online besteld worden. We hebben de meeste Vileda schoonmaakartikelen voor u op voorraad, zodat we de bestelling meteen in orde kunnen maken. Bekijk vandaag nog het ruime assortiment van Vileda Professional bij Carel Lurvink.