Vileda Professional schoonmaakartikelen

Carel Lurvink is leverancier van Vileda Professional schoonmaakartikelen die vooral gebruikt worden in de gezondheidszorg, gebouwenreiniging en in de horeca. Vileda Professional vertegenwoordigt de volgende merken:

  • Vileda; innovatieve hulpmaterialen en systemen voor de professionele schoonmaak.
  • Swep; hygiënisch en kwalitatief vloeronderhoud met een hoge duurzaamheid.

Vileda Professional biedt schoonmaakoplossingen en innovatieve systemen voor professionele gebruikers. Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, kennen ze de behoeften van de professionele gebruikers, blijven ze dit op de voet volgen en bieden ze oplossingen aan die u helpen om sneller, efficiënter en rendabeler te werken. Naast maximale efficiëntie heeft Vileda Professional nóg een duidelijke missie: gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te begrijpen methodes en systemen ontwikkelen.

Waarom Vileda Professional schoonmaakartikelen?

  • Schoonmaken op een hygiënische en veilige manier.
  • Kent de behoeften van de professionele gebruiker.
  • Research & Development staan voorop.

Assortiment Vileda Professional schoonmaakartikelen

Vileda Professional biedt artikelen voor: het afval, de vloer, werkwagens en meer. Bekijk daarom ons uitgebreide assortiment eens.

Carel Lurvink en Vileda Professional schoonmaakartikelen

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. We weten wat er speelt en hebben een zeer ruim assortiment schoonmaakartikelen. We hebben een grote voorraad waardoor we bestellingen snel kunnen leveren. Bij Vileda Professional is er aandacht voor ecologische, sociale en economische waarden in het dagelijks leven door zaken te doen op basis duurzaamheidprincipes. Dit vinden we bij Carel Lurvink ook belangrijk. Wat Vileda doet, is het zorgvuldig afstellen en bewaken van elk stadium in de levenscyclus van een product om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Het is belangrijk zo weinig mogelijk van de natuurlijke, aardse rijkdommen te gebruiken. Dat betekent dat er veel aandacht moet worden besteed aan duurzaamheid binnen alle stadia van de product levenscyclus: grondstofgebruik - productie - distributie - productprestaties - afvalmanagement.

Van klanten ontvangen wij de volgende feedback op onze Vileda Professional schoonmaakartikelen:

  • Uitgebreide keuze.
  • Snelle levering en goede service.
  • Weten wat er speelt binnen ons vakgebied en delen deze kennis graag.

Bestel uw schoonmaakartikelen direct online:

Filter

Merk

Kleur


Maat


Materiaal

EigenschapInhoudMVO keur

VeiligheidsklasseOP=OP

171

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Vandaag besteld, morgen in huis