Product niet gevonden? 053 434 43 43

Vikan
Vikan is één van de meest toonaangevende fabrikanten van hygiënische reinigingsmiddelen. Het Deense Vikan ontwikkelt en produceert een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen die niet alleen aan de behoefte van de klant voldoen, maar ook aan de Europese wet- en regelgeving. De Vikan producten zijn bij uitstek geschikt om mee te werken in de voedselverwerkende industrie, keukens, restaurants, supermarkten, de gezondheidszorg, bakkerijen, slagerijen, etc.
Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Mail naar info@carellurvink.nl of bel met +31 (0)53-434 43 43.
Waarom Carel Lurvink
Sinds 1893 is Carel Lurvink gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor schoonmaak en veiligheid, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wat onze organisatie anders maakt is de innovatieve manier waarop wij als ervaren partij samenwerken met leveranciers en klanten. Als u kiest voor de service van Carel Lurvink, krijgt u:
- Advies op maat;
- Een totaaloplossing die u gemak brengt;
- Een partner die staat voor duurzaamheid;
- Een specialist die goede service hoog in het vaandel heeft staan.

Als kroon op ons werk mochten wij in 1993 de ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ onderscheiding ontvangen. Dit ter ere van onze bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit. Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze medewerkers vertellen u graag waarom en hoe Carel Lurvink al ruim een eeuw organisaties helpt de hygiëne en veiligheid te verbeteren.

Vraag een offerte en/of informatie aan:
CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?