Vikan hygiëne systemen

Vikan is één van de meest toonaangevende fabrikanten van hygiënische reinigingsmiddelen. Het Deense Vikan ontwikkelt en produceert een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen die niet alleen aan de behoefte van de klant voldoen, maar ook aan de Europese wet- en regelgeving. De Vikan producten zijn bij uitstek geschikt om mee te werken in de voedselverwerkende industrie, keukens, restaurants, supermarkten, de gezondheidszorg, bakkerijen, slagerijen, etc.

Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Mail naar info@carellurvink.nl of bel met +31 (0)53-434 43 43.

Kleurcodering

Alle Vikan producten zijn in verschillende kleuren te krijgen. Zo kan er een duidelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het hulpmiddel gebruikt dient te worden. Zo wordt er niet alleen aan de HACCP regelgeving voldaan, maar wordt ook kruisbesmetting voorkomen. Zo houdt u de hygiëne binnen uw bedrijf optimaal onder controle en wordt de kans op een terugroepactie van uw product geminimaliseerd.

Materiaal

De materialen die gebruikt worden zijn stuk voor stuk goedgekeurd om in de voedingsmiddelenindustrie te worden gebruikt. Alle Vikan producten - van afwasborstel tot werkborstel - zijn gemaakt van grondstoffen waar bacteriën zich niet aan kunnen hechten. Denk daarbij aan polypropyleen, polyester en RVS (inox). Chemische reacties met ingrediënten, detergenten of schoonmaakmiddelen zijn verleden tijd met het materiaal van Vikan. Naast een uitstekende duurzaamheid, beschikken de producten van Vikan over een evenzo uitstekende ergonomie. De producten zijn zo ontworpen dat ze zeer makkelijk te gebruiken zijn. Werken met de Vikan producten vereist hooguit een minimale training.

Testen

Vikan neemt zijn klanten uiterst serieus. Niet zo gek, want het gros van de klanten bevindt zich in de voedselverwerkende en voedselproducerende industrie. En omdat we dat voedsel allemaal tot ons nemen, is het van groot belang dat daar niets mis mee is. En Vikan draagt daar met zijn producten een flinke steen aan bij. Zo heeft Vikan een eigen testcentrum waar de producten aan uitgebreide tests worden onderworpen. Vikan is een zeer betrokken producent, dat blijkt uit het feit dat ze volop deelnemen aan wetenschappelijke conferenties, meetings en focusgroepen. Vikan luistert naar zijn klanten en komt met oplossingen om ook moeilijke bereikbare plekken grondig schoon te maken. Daarnaast zijn de schoonmaakmiddelen van Vikan zelf ook makkelijk te reinigen. Ze zijn zelfs bestand tegen temperaturen tot 121°C en drogen zeer snel op. Dat maakt de Vikan producten efficiënt en hygiënisch.

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren