Product niet gevonden? 053 434 43 43

Vikan
Vikan is één van de meest toonaangevende fabrikanten van hygiënische reinigingsmiddelen. Het Deense Vikan ontwikkelt en produceert een breed scala aan schoonmaakhulpmiddelen die niet alleen aan de behoefte van de klant voldoen, maar ook aan de Europese wet- en regelgeving. De Vikan producten zijn bij uitstek geschikt om mee te werken in de voedselverwerkende industrie, keukens, restaurants, supermarkten, de gezondheidszorg, bakkerijen, slagerijen, etc.
Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Mail naar info@carellurvink.nl of bel met +31 (0)53-434 43 43.Kleurcodering
Alle Vikan producten zijn in verschillende kleuren te krijgen. Zo kan er een duidelijk onderscheid worden gemaakt in welke ruimte het hulpmiddel gebruikt dient te worden. Zo wordt er niet alleen aan de HACCP regelgeving voldaan, maar wordt ook kruisbesmetting voorkomen. Zo houd je de hygiëne binnen je bedrijf optimaal onder controle en wordt de kans op een terugroepactie van je product geminimaliseerd.

Materiaal
De materialen die gebruikt worden zijn stuk voor stuk goedgekeurd om in de voedingsmiddelenindustrie te worden gebruikt. Alle Vikan producten – van afwasborstel tot werkborstel -  zijn gemaakt van grondstoffen waar bacteriën zich niet aan kunnen hechten. Daarbij moet je denken aan polypropyleen, polyester en RVS (inox). Chemische reacties met ingrediënten, detergenten of schoonmaakmiddelen zijn verleden tijd met het materiaal van Vikan.
Naast een uitstekende duurzaamheid beschikken de producten van Vikan over een evenzo uitstekende ergonomie. De producten zijn zo ontworpen dat ze zeer makkelijk te gebruiken zijn. Werken met de Vikan producten vereist hooguit een minimale training.

Testen
Vikan neemt zijn klanten uiterst serieus. Niet zo gek ook, want het gros van de klanten bevindt zich in de voedselverwerkende en voedselproducerende industrie. En omdat we dat voedsel allemaal tot ons nemen is het van groot belang dat daar niets mis mee is. En Vikan draagt daar met zijn producten een flinke steen aan bij.
Zo heeft Vikan een eigen testcentrum waar de producten aan uitgebreide tests worden onderworpen. Vikan is een zeer betrokken producent, dat blijkt uit het feit dat ze volop deelnemen aan wetenschappelijke conferenties, meetings en focusgroepen. Vikan luistert naar haar klanten en komt met oplossingen om ook moeilijke bereikbare plekken grondig schoon te maken. En de schoonmaakmiddelen van Vikan zijn zelf ook makkelijk te reinigen. Ze zijn zelfs bestand tegen temperaturen tot 121°C en drogen zeer snel op. Dat maakt de Vikan producten efficiënt en hygiënisch. 

NIEUW: Vikan EDGE
De Vikan EDGE serie wordt verder uitgebreid door het vernieuwen van het ontwerp van bestaande handborstels. Het Vikan EDGE ontwerp geeft gebruikers betere grip en ergonomie in het handvat, de functionaliteit wordt verbeterd en de hygiëne blijft gewaarborgd. Met de Vikan EDGE serie verstevigt Vikan zijn positie als leider in hygiënische schoonmaakoplossingen.

Dit filmpje geeft een kijkje bij het ontwikkelingsproces van deze nieuwe Vikan lijn


 

Vikan Transport system

Vikan Transport System
De klassieke waterdoorlaatbare wasborstels van het Vikan Transport System zijn opnieuw ontworpen, vernieuwd en verbeterd. Deze populaire serie ovale wasborstels bestaat nu uit vier verschillende wasborstels van een ongeëvenaarde kwaliteit en geschikt voor elke toepassing.

De nieuwe Vikan wasborstels hebben de volgende kenmerken:
• standaard voorzien van zachte rubber beschermranden
• oersterk en duurzaam, functioneel Deens design
• zonder metalen delen – geen roestvorming
• ruime waterdoorlaatbaarheid
• zachte gespleten vezels – lakvriendelijk
• meer waterdragend vermogen
• verbeterde schoonmaakefficiency
• borsteltype voor alle toepassingen

 

Lees hier meer over het Vikan Transport System.

Voor een hygiënische totaaloplossing in zowel voedselverwerkende industrie als de transportwereld kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Mail hiervoor met info@carellurvink.nl of bel met +31 (0)53-434 43 43 (tussen 09:00 en 17:00 uur).


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?