Vikan, het merk voor de professionele schoonmaakbranche

Vikan is een toonaangevend merk voor professionele schoonmaakproducten, met een uitgebreid assortiment aan producten die speciaal zijn ontworpen om efficiënt, effectief en hygiënisch schoon te maken in onder andere kantoren, horeca, productieruimtes, industrie, scholen en zorginstellingen.

Met Vikan voldoen aan HACCP-regelgeving en voorkomen van kruisbesmetting

De Vikan producten zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren, waardoor er gemakkelijk onderscheid kan worden gemaakt in welke ruimte het product gebruikt dient te worden. Naast dat er hierdoor wordt voldaan aan de HACCP-regelgeving, helpt het gebruik van verschillende kleuren ook bij het voorkomen van kruisbesmetting.

Voordelen Vikan bezem

Een van de populaire producten van Vikan is de stevige en duurzame Vikan bezem. Deze bezem is gemaakt van hoogwaardige kunststof waardoor deze bezem lang meegaat. De bezem is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u onderscheid kunt maken in het gebruik in verschillende ruimtes. De bezem heeft een afneembare steel, waardoor deze gemakkelijk te reinigen is.

Vikan telescoopsteel voor moeilijk bereikbare plaatsen

De Vikan telescoopsteel is speciaal ontworpen om eenvoudig in hoogte te verstellen, waardoor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen een stuk eenvoudiger wordt. De steel is gemaakt van stevig aluminium en is verkrijgbaar in verschillende lengtes, waardoor deze geschikt is voor elke situatie.

Vikan borstels voor droog en nat gebruik

De Vikan borstels zijn gemaakt van hoogwaardige en sterke materialen en verwijderen vuil en stof efficiënt. De borstel is verkrijgbaar in verschillende maten en is geschikt voor zowel droog als nat gebruik.

Efficiënte en hygiënische opname van vuil en stof met de Vikan vloertrekker

De hygiënische Vikan vloertrekker van duurzaam kunststof is geschikt voor zowel droog als nat gebruik en is speciaal ontworpen voor het wegtrekken van water en vuilresten op plekken waar hygiëne van groot belang is. Door de enkelvoudige strip van massief rubber en het ontbreken van naden en vouwen is deze trekker gemakkelijk te reinigen en snel bacterievrij te maken.

Reinigen Vikan producten

De producten van Vikan zijn gemakkelijk te onderhouden en kunnen eenvoudig worden gereinigd met water en zeep. De producten zijn zo ontworpen dat naden en vouwen ontbreken en ze gemakkelijk en snel gedesinfecteerd kunnen worden. Dit maakt ze ook geschikt voor gebruik in omgevingen waar hygiëne van groot belang is, zoals in de voedingsmiddelenindustrie.

Voordelen Vikan schoonmaakproducten

Vikan heeft een een breed assortiment professionele schoonmaakproducten die zijn ontworpen voor efficiënt, effectief en hygiënische reiniging van o.a. kantoren, productieruimtes, industrie, horeca, scholen en zorginstellingen. Elk product is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat elke organisatie producten kan kiezen die perfect aansluit bij hun specifieke behoefte.

Vikan staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten en heeft veel tevreden klanten in verschillende branches, waaronder de horeca, gezondheidszorg, onderwijs en de industrie. Het merendeel van de producten van Vikan zijn HACCP-gecertificeerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw schoonmaakproducten voldoen aan de hoogste hygiënestandaarden.