Product niet gevonden? 053 434 43 43
Diversey Care
Diversey is een wereldwijde aanbieder van innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. De Diversey systemen en methoden worden wereldwijd toegepast en waarborgen de hoogste normen in reiniging en hygiëne. Diversey is gericht op gebouwenonderhoud, professionele keukenhygiëne, Diversey machinale vaatwas, Diversey sanitairreiniging, Clax textielverzorging, persoonlijke hygiëne en voedselveiligheid. Bekijk ook eens vloerenzonderzorgen.nl van Diversey, je vindt daar alle informatie over het onderhoud van vloeren.

Voor elk bedrijf, van onderwijs tot agricultuur
De klanten van Diversey bevinden zich in alle marktsegmenten. Vanwege het internationale karakter van Diversey kan Diversey voordelen bieden aan multinationals en grote bedrijven, schoonmaakbedrijven, horeca, gezondheidszorg, overheid, onderwijs, retail, petrol, hotelketens, brouwerijen, dranken- en zuivelindustrie, voedingsmiddelenindustrie, agricultuur, voedselverwerkende industrie en veel meer institutionele en industriële klanten.

Elke dag, overal
Diversey stelt zich op als partner voor onze klanten. Diversey luistert naar je wensen en neemt de tijd om jouw specifieke behoeften op het gebied van reiniging en hygiëne goed te begrijpen en hierop in te spelen. Diversey voelt zich verantwoordelijk voor de faciliteiten waar onze klanten zorg voor dragen, zodat deze altijd schoon, veilig en aantrekkelijk zijn. Carel Lurvink denkt met je mee. Samen met Diversey werken we met je samen om jouw verwachtingen én die van je klanten, te overtreffen, elke dag, overal.

Assortiment
Diversey biedt een groot assortiment producten aan. Carel Lurvink is al jaren lang totaal leverancier van Diversey producten. Diversey sanitairproducten, Diversey vloerproducten en Diversey interieurproducten. Alle artikelen uit deze Diversey range zijn van hoogwaardige kwaliteit. Carel Lurvink heeft vele Diversey producten op voorraad, waardoor de Diversey producten snel te leveren zijn. Carel Lurvink levert dan ook Diversey producten door het hele land.

Veiligheid
Veel Diversey producten zijn voorzien van Diversey product- en veiligheidsbladen. Je kunt deze Diversey documentatie vinden onder de omschrijving van het Diversey product in de Carel Lurvink webwinkel. Mochten deze Diversey bladen onverhoopt toch niet zichtbaar zijn, dan kun je contact opnemen met de verkoop binnendienst van Carel Lurvink.
Tel: 053- 434 43 43. of mail naar info@carellurvink.nl


Categoriën van Diversey

         
  
      
    

      

Bekijk hier een korte film over Diversey:


CARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur

ROUTE »»

Wil je ons volgen?