Diversey bestellen

Categorieën van Diversey

Diversey Nederland biedt totaaloplossingen voor professionele reiniging en hygiëne.

Ze zijn onder meer ruim vertegenwoordigd in de voedingsmiddelenbranche en medische sector. Diversey biedt hoogwaardige en duurzame schoonmaakoplossingen.
Door Diversey-producten via carellurvink.nl te kopen in plaats van rechtstreeks bij de Diversey-webshop, profiteert u van het beste uit twee werelden! U verkrijgt met Carel Lurvink een betrouwbare kennis- en leveringspartner en heeft altijd gemakkelijk toegang tot de juiste documenten die belangrijk zijn voor uw certificering. Handig bij bijvoorbeeld audits. Bovendien bespaart u op de kosten en levert u een bijdrage aan duurzaam ondernemen. Daarom kiezen steeds meer organisaties die Diversey al gebruikten er bewust voor om de Diversey producten voortaan via carellurvink.nl in te kopen. Wij ondersteunen u volledig bij een eventuele overstap.

Vrijblijvende testperiode

Wilt u overstappen of starten met de producten van Diversey Nederland? Wij bieden altijd de mogelijkheid om gedurende een periode de producten vrijblijvend te testen.

Innovatie en duurzaamheid in schoonmaak

Diversey is onderdeel van Johnson Diversey Nederland. Evenals Carel Lurvink heeft Diversey Nederland duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dankzij voortdurende innovatie ontwikkelt zij reinigings- en hygiëne-producten van hoogwaardig niveau.

Voor specifieke doeleinden heeft het merk verschillende labels. Deze zullen wij hieronder toelichten

Sure: Duurzame hygiëneoplossingen voor reiniging en desinfectie

Sure is het label dat Diversey Nederland gebruikt voor haar reinigingsproducten die 100% plantaardig zijn. De natuurlijke Sure reinigingsmiddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar en hebben een optimale reinigingskracht. De duurzame Diversey Sure-producten zorgen tevens voor een goede ontsmetting. Het assortiment Sure omvat onder andere handdesinfectie, sanitairreinigers en vloerreinigers.

Soft Care: Milde handhygiëne en huidverzorging

Soft Care is een label van Johnson Diversey, speciaal bestemd voor de handhygiëne- en huidverzorgingsproducten. Deze hoogwaardige Soft Care-producten reinigen op een zeer milde manier. Dankzij de verzorgende ingrediënten worden ze graag gebruikt in branches waar de medewerkers veelvuldig de handen moeten wassen, bijvoorbeeld omdat er een groot risico op contaminatie bestaat. Denk aan ziekenhuizen, de horeca en zorginstellingen. De lijn Soft Care bevat onder meer handzeep, handdesinfectiemiddel en handcrème. Maar ook shampoo en douchegel behoren tot het assortiment. Bijbehorende navullingen en dispensers complementeren het assortiment.

Clax: Vooraanstaande textielverzorging voor de beste was resultaten

Clax is een vooraanstaand Diversey-label dat gegeven wordt aan de textielverzorgingsproducten. Clax-producten staan bekend om hun voordelige gebruik in combinatie met uitstekende resultaten. De jarenlange ervaring van Johnson Diversey binnen de textielindustrie heeft geleid tot een professionele lijn textielverzorgingsproducten die op alle fronten uitstekend presteren. De Clax-producten worden dan ook veel gezien in medische instellingen, hotels, wasserijen en stomerijen.

Voor elke wens op het gebied van het wassen van textiel biedt Clax een oplossing. Denk aan wasmiddelen, wasverzachters, stijfsels, vlekverwijderaars, bleekpoeders en -middelen.

Suma: Toonaangevend keukenreiniging voor professionele keukens

Suma is een Diversey-label dat gegeven wordt aan het assortiment keukenreinigers. Deze uitgebreide collectie professionele keukenreinigingsproducten hebben een bijzonder krachtige werking. Bedrijven die graag de HACP-richtlijnen volgen, kunnen vertrouwen op de Suma-producten omdat ze zeer effectief reinigen en een bijdrage leveren aan de hoge hygiëne-standaard in keukens van restaurants, hotels, ziekenhuizen en andere omgevingen waar voedsel bereid wordt. De producten voldoen aan alle eisen met betrekking tot veiligheid en milieu. Het assortiment omvat vaatwasmiddelen, professionele reinigers en ovenreinigers.

Andere Diversey labels

Taski is een Diversey-label dat producten biedt die garant staan voor de beste reiniging van vloeren. In de webshop van Carel Lurvink vindt u een zeer uitgebreid assortiment vloermachines, evenals onderhouds- en reinigingsmiddelen van Taski.

Oxivir is een Diversey-label dat ontwikkeld is voor een adequate desinfectie in de gezondheidzorg. De samenstelling met waterstofperoxide maakt Oxivir-producten milieuvriendelijk, terwijl ze toch zeer grondig bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers elimineren.

TIP: Koopt u al producten via de Diversey webshop? De inkoop van Diversey via carellurvink.nl biedt veel voordelen: betrouwbare levering, kostenbesparing en altijd de juiste documentatie binnen handbereik. Precies wat u van een leverings- en kennispartner mag verwachten!