CaluCare professionele handreiniging en verzorging

Onze handen zijn een perfect vervoermiddel voor micro-organismen, zoals bacteriën en virussen. Met de komst van het coronavirus staat handhygiëne extra in de aandacht. Handhygiëne is immers een van de belangrijkste manieren om de verspreiding van ziektes en infecties te voorkomen. Carel Lurvink levert een complete lijn voor professionele handreiniging en huidverzorgingsmiddelen. Onder ons premium A+ merk CaluCare brengen wij verschillende verzorgende crèmes, zepen, reinigers en dispensers op de markt. De middelen zijn biologisch afbreekbaar, bevatten geen oplosmiddelen of siliconen en voor de scrub wordt alleen gebruik gemaakt van 100% natuurlijke korrels, zoals maïs en walnootschillen.

Waarom CaluCare?

De producten van CaluCare zijn kwalitatief net zo goed als de bekende A-merken, of zelfs beter, maar scherper geprijsd. Het assortiment is met zorg samengesteld en gemaakt. We luisteren naar de behoeftes van het werkveld en hebben de wensen van onze klanten dan ook meegenomen bij de ontwikkeling van de handreiniging. De eerste varianten zijn uitgebreid getest door een aantal organisaties en op basis van hun bevindingen zijn we gekomen tot de huidige samenstellingen. Zo weten we zeker dat de producten geschikt zijn voor u als gebruiker. Bij Carel Lurvink zijn er veel productspecialisten aanwezig. Zij weten precies hoe de artikelen in elkaar zitten en kunnen u advies op maat geven. Er is oog voor elke klant en wij helpen u dan ook graag aandachtig.

Assortiment

Bij de introductie van CaluCare worden in eerste instantie drie soorten heavy duty handreinigers aangeboden. Van een klassieke handreiniger voor het verwijderen van traditionele werkplaatsvervuilingen (zoals olie, vet, remvloeistof en roest) tot een extreem krachtige handreiniger voor het verwijderen van zeer zware vervuilingen (zoals tweecomponentenlijm, verf en purschuim). Deze handreinigers zijn allemaal zeer huidvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De bijbehorende dispenser is eenvoudig in gebruik en voorkomt verspilling. Om de handen te verzorgen en beschermen is een huidverzorgende crème aan het assortiment toegevoegd. Regelmatig gebruik stimuleert het natuurlijke herstel van de huid. Dat is nu iedereen last heeft van droge handen door het vele handen wassen en desinfecteren al helemaal ideaal.

Grondig en correct uw handen wassen/desinfecteren

De juiste middelen voor een goede handhygiëne aanschaffen is stap één, maar het belang van het correct reinigen van uw handen is minstens net zo groot. Carel Lurvink staat altijd open om te blijven leren en tegelijkertijd delen wij graag onze kennis. Download daarom hier gratis onze infographic en leer stap voor stap hoe u correct uw handen wast met water en zeep en desinfecteert met handalcohol.

Carel Lurvink en CaluCare zorgen voor positieve reacties

Bij Carel Lurvink bedienen we al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Wij kunnen al onze klanten voorzien in hun behoeftes in de verscheidende werkomgevingen. Dat is mogelijk omdat wij nauw contact hebben met de afnemers. Zo vinden wij het erg belangrijk om terugkoppeling te ontvangen over onze producten, zodat wij ons aanbod kunnen optimaliseren. Over Carel Lurvink en CaluCare horen wij het volgende:

  • Uitgebreide keuze binnen het assortiment.
  • Duidelijke toepassingsmogelijkheden aangegeven.
  • Huid- en milieuvriendelijke producten.
  • Goede, persoonlijke service en vlotte levering.
  • Expertise aanwezig en prettige kennisdeling.
  • Betrokken bij ons werkveld en vakgebied.