Filters

Lijmkwast

1 product

Gebruik een lijmkwast voor een strak en stevig resultaat

Een lijmkwast wordt veelal gebruikt voor het simpel aanbrengen van behanglijm. Bij het behangen van muren of andere oppervlakten wilt u natuurlijk zorgen voor een strak resultaat. Met een goede lijmkwast zorgt u ervoor dat u geen bobbels en oneffenheden in het behang krijgt. De stevige kunstharen in de kwast zorgen namelijk voor een mooie gelijkmatige verdeling van de lijm. Buiten behangen is dit natuurlijk ook essentieel voor andere lijmklussen. Na gebruik is het van groot belang om de lijmkwast goed uit te wassen. De kwasten van Carel Lurvink zijn voorzien van zuiver eersteklas Chinees varkenshaar, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden (ook wel een conische haar genoemd), hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven. De speciale borstelharen zorgen voor een optimale lijmverdeling. Onze kwasten bieden bovendien een groot gebruiksgemak en liggen fijn in de hand.

Kwasten bij Carel Lurvink en CaluPaint

Wij leveren naast diverse producten van kwalitatief hoogwaardige merken ook kwasten en schildersbenodigdheden van ons eigen premium A+ merk CaluPaint. Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. En dus ook lijmkwasten zijn in ons assortiment terug te vinden. Een voordeel van CaluPaint is dat wij zelf de volledige controle hebben op de productie en op het waarborgen van kwaliteit en gebruiksgemak. Met CaluPaint kunnen wij u topkwaliteit bieden voor een betaalbare prijs.

De lijmkwast is voor iedereen

De lijmkwast kan zowel door professionele als niet-professionele schilders gebruikt worden. Onze kernprincipes kwaliteit en gebruiksgemak zijn daar het bewijs van. Ervaar zelf hoe eenvoudig u kunt zorgen voor een strak (behang)resultaat met de lijmkwast van Carel Lurvink.
X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren