Product niet gevonden? 053 434 43 43

CaluPaint – van nylon rollers tot kunststof kwasten

Onder de naam CaluPaint hebben we topkwaliteit kwasten, rollers en en andere benodigdheden, zoals passende beugels en telescoopstelen laten ontwikkelen. Deze productlijn wordt veel gebruikt in de vloerenindustrie, door polyester- en kunststof verwerkende bedrijven, schilders, afbouwbedrijven en jachtbouwers.

CaluPaint rollers

Twee zeer populaire producten zijn onze CaluPaint nylon en microvezel wisselrollen.

Nylon wisselrol

De vacht van de nylon wisselrollers is gebrand op de kern zodat deze bestand is tegen tweecomponenten producten en lost daardoor absoluut niet op. De rollers zijn pluisarm; door de nabehandeling bevatten ze geen losse haren meer vanuit de productie. Deze rollers worden veel gebruikt voor het aanbrengen van coating, zoals polyesterlak en epoxy.

Microvezel wisselrol

De CaluPaint microvezelrol heeft alleen een begin- en een eindpunt waardoor deze 100% pluisvrij is en wordt daarom veel gebruikt voor het aanbrengen van toplagen. Met deze rollers wordt de lak zeer gelijkmatig en zonder zichtbare strepen verwerkt en zijn er geen aanzetpunten zichtbaar. 

Een goede roller is van groot belang voor een goed eindresultaat, onze rollers:

hebben opgeschoren zijkanten, zodat er geen rolbanen ontstaan

zijn leverbaar in diverse lengtes en poolhoogtes waardoor u kunt spelen met de opname en afgifte voor elk gewenst resultaat. Zo zorgen wisselrollers met een diameter van 55 mm voor een betere prestatie doordat de roller meer volume opneemt en wordt de kans op spatten aanzienlijk verkleind omdat de roller door de grotere diameter rustiger rolt.

worden staand of los verpakt om transportschade te voorkomen

kunnen ook in klein verpakking aangeleverd worden, ideaal voor uitgifte of om mee te nemen op de werkvloer
In het assortiment vindt u daarnaast wisselrollers die gemaakt zijn van bijvoorbeeld mohair, Profi-Mix, velours of Magic Vilt. 

OVERZICHT ROLLERS?

CaluPaint verfrolbeugels en telescoopstelen

En omdat alleen een wisselrol met een perfect passende beugel een optimaal resultaat oplevert, adviseren wij om CaluPaint verfrolbeugels te gebruiken. Het unieke aan onze beugels is dat het handvat precies in het midden staat, hierdoor verkrijgt u een gelijkmatige druk op de roller. Onze telescoopsteel is er in 5 verschillende lengtes, zodat u tot wel 4 meter hoogte kunt komen. 

OVERZICHT BEUGELS EN STELEN

CaluPaint kwasten

Of het nu gaat om een wegwerpkwast voor eenmalig gebruik of een kwaliteitskwast, CaluPaint biedt voor iedere situatie een passende kwast. Van ronde en platte kwasten tot radiatorkwasten, bokkepoten en blokwitters. Onze kwasten zijn van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Een varkenshaar is aan de wortelzijde dikker dan aan de uiteinden, hierdoor kunnen de haren de verf goed vasthouden en weer geleidelijk afgeven.

OVERZICHT KWASTEN

De rol van Carel Lurvink

Carel Lurvink is een totaalleverancier en bedient al 125 jaar kleine tot zeer grote organisaties. Doordat wij nauw samenwerken met onze klanten en leveranciers en regelmatig op de werkvloer komen, begrijpen wij de behoeften van onze klanten. 
Van onze klanten ontvangen wij vaak de volgende feedback op onze producten:

Uitgebreide keuzemogelijkheden binnen het assortiment
Snelle levering en goede service
Advies op maat
Carel Lurvink weet wat er speelt binnen ons vakgebied en deelt deze kennis graagCARELLURVINK.NL HEEFT MEER DAN 80 MERKEN IN HET ASSORTIMENT.

    

     


Contact Informatie

Marssteden 40
7547 TC Enschede
053 - 4344343

Franciscusweg 279A
1216 SG Hilversum
035 - 6561402

J.A. Koningstraat 19
9672 AC Winschoten
0597 - 422600

Openingstijden (ma. t/m vr.) :
8:15 tot 17:15 uur
ROUTE »»

Wil je ons volgen?