Filters

Schildersartikelen

692 producten

Best verkocht
CaluPaint radiatorkwast 1" houten steel
CaluPaint radiatorkwast 1" houten steel
CaluPaint radiatorkwast 1" houten steel
1 inch
1,5 inch
2 inch
2,5 inch
3 inch
Best verkocht
CaluPaint radiatorkwast 1" kunststof steel wit haar
CaluPaint radiatorkwast 1" kunststof steel wit haar
CaluPaint radiatorkwast 1" kunststof steel wit haar
1 inch
1,5 inch
2 inch
2,5 inch
Best verkocht
CaluPaint blokwitter 7x3cm
CaluPaint blokwitter 7x3cm
CaluPaint blokwitter 7x3cm
CaluPaint blokwitter 7x3cm
CaluPaint blokwitter 7x3cm
7 cm
10 cm
12 cm
14 cm
15 cm
CaluPaint witborstel Super 3x7cm wit haar met houten steel
7 cm
12 cm
14 cm
15 cm
Best verkocht
CaluPaint wegwerpkwast rond nr. 6
CaluPaint wegwerpkwast rond nr. 6
CaluPaint wegwerpkwast rond nr. 6
CaluPaint wegwerpkwast rond nr. 6
nr. 6
nr. 8
nr. 10
nr. 12
nr. 14
nr. 16
nr. 18
nr. 20
Best verkocht
CaluPaint wegwerpkwast plat nr. 20
CaluPaint wegwerpkwast plat nr. 20
CaluPaint wegwerpkwast plat nr. 20
CaluPaint wegwerpkwast plat nr. 20
CaluPaint wegwerpkwast plat nr. 20
nr. 20
nr. 30
nr. 40
nr. 50
nr. 60
nr. 70
CaluPaint wegwerpkwast lang haar rond model oranje/blauw nr. 10
CaluPaint wegwerpkwast lang haar rond model oranje/blauw nr. 10
CaluPaint wegwerpkwast lang haar rond model oranje/blauw nr. 10
CaluPaint wegwerpkwast lang haar rond model oranje/blauw nr. 10
nr. 10
nr. 12
nr. 14
nr. 16
nr. 18
nr. 20
CaluPaint Bokkepoot 35mm
CaluPaint Bokkepoot 35mm
CaluPaint Bokkepoot 35mm
CaluPaint Bokkepoot 35mm
CaluPaint Bokkepoot 35mm
35 mm
40 mm
50 mm

Schildersartikelen bij Carel Lurvink

In het assortiment schildersartikelen van Carel Lurvink vindt u alles wat u nodig heeft voor het schilderen: plamuurmessen, afsteekmessen, verfkrabbers, kwasten, penselen, verfrollers, verfbeugels, schildersbenodigdheden, tape, lijm, schuurmaterialen, ontluchtingsrollers, ladders, trappen en afdekmaterialen. Deze schildersartikelen maken uw schildersklus makkelijker en helpen u naar een optimaal eindresultaat. Veel van deze schildersartikelen zijn van ons toongevende A-merk CaluPaint. Het merk CaluPaint staat garant voor uiterst goede kwaliteit en is daarnaast ook nog eens vriendelijk voor uw portemonnee. Natuurlijk bieden we ook schildersartikelen van andere toongevende A-merken. We lichten de categorieën hieronder kort toe.

Kwasten

Het kiezen van de juiste kwast voor uw schilderklus kan soms lastig zijn. Zo zijn het type schilderklus, de ondergrond en het soort verf allemaal factoren waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een kwast. Bij Carel Lurvink bieden we u een uitgebreid assortiment kwasten van hoogwaardige kwaliteit. We lichten de verschillende soorten kwasten hieronder kort toe.

De radiatorkwast is een platte kwast die gebruikt wordt voor het schilderen van moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van een radiator. Ook de bokkenpoot is handig in gebruik voor het schilderen van lastige plekjes. Toch zijn er wel degelijk verschillen tussen beide kwasten, want in tegenstelling tot de platte radiatorkwast heeft de bokkenpoot een ronde kop en een kromming aan de bovenkant van de steel. Een platte kwast is geschikt voor het aanbrengen van een egale verflaag op grotere oppervlaktes. Daarnaast wordt de platte kwast veel gebruikt voor het aanbrengen van beits. De platte kwast wordt nog wel eens verward met de radiatorkwast, maar een radiatorkwast is doorgaans smaller, heeft een langere steel en een gebogen platte bus. We raden u aan om voor precisiewerk op kleine oppervlakken een patentpuntkwast te gebruiken, zoals bij het schilderen van een kozijn.

Voor uw eenvoudige schildersklus kunt u prima een wegwerpkwast gebruiken. De wegwerpkwast kunt u na gebruik weggooien en biedt geen hoogwaardig resultaat, maar is wel erg voordelig geprijsd. Zo zijn ze erg geschikt voor het aanbrengen van afbijtmiddel, reparatiemiddelen en twee-componenten lijm. Ze zijn in meerdere varianten verkrijgbaar, zoals ronde, platte en lange wegwerpkwasten. Een blokwitter gebruikt u om grote of ongelijke oppervlakken makkelijk en snel van verf of lijm te voorzien. De brede kwast met lange haren maakt de blokwitter erg geschikt voor het behangen en witten van muren en plafonds. Voor het aanbrengen van behanglijm wordt vaak gebruik gemaakt van een lijmkwast. De stevige haren zorgen ervoor dat de lijm gelijkmatig verdeeld wordt en er geen bobbels ontstaan in het behang. De lijmkwast is natuurlijk ook geschikt voor gebruik bij andere lijmklussen.

Verfrollers

Het verven van grote oppervlakken kan erg tijdrovend zijn. Met de juiste verfroller bent u een stuk sneller klaar en wordt uw schilderklus een stuk makkelijker. Bij Carel Lurvink bieden we u een ruim assortiment wisselrollers, radiatorrollers en schuimrollers van hoge kwaliteit. Met verfrollers van meer dan 10 verschillende materialen en diameters tussen de 5 en 100 centimeter kunnen we u altijd de juiste kwaliteitsroller voor uw schildersklus bieden. De populairste verfrollers zijn de 100% pluisvrije nylon en microvezel wisselrollers van CaluPaint. Met onze microvezel wisselroller brengt u eenvoudig en vakkundig een toplaag aan. Deze roller zorgt ervoor dat de lak gelijkmatig verdeeld wordt zonder zichtbare strepen en aanzetpunten achter te laten. Voor het aanbrengen van een coating, zoals polyester of epoxy, raden we u aan om een nylon wisselroller te gebruiken.

Verfbeugels

Natuurlijk heeft u ook een vakkundige verfbeugel nodig om uw verfrollers aan te bevestigen. Met onze betrouwbare en comfortabele verfbeugels van stevig dik staal werkt u naar een optimaal resultaat. Ze zijn namelijk zo ontworpen dat de druk in het midden van de verfroller komt, waardoor de verf gelijkmatig verdeeld wordt over het oppervlak. Daarnaast hebben al onze CaluPaint verfrollers een ergonomische vorm en handgreep, waardoor ze erg plezierig in de hand liggen. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en sluiten bovendien naadloos aan op onze verfrollers.

Penselen

Een penseel wordt nog wel eens verward met een kwast, maar er zit wel degelijk een verschil tussen deze schildersartikelen. Zo bevat een penseel zacht en soepel haar, terwijl een kwast vaak van harde haren vervaardigd is. Penselen worden voor diverse toepassingen gebruikt. Zo worden penselen onder meer gebruikt door kunstenaars, schilders en andere professionals. Iedere toepassing vraagt om een specifiek penseel en daarom bieden we bij Carel Lurvink een ruim assortiment kwaliteitspenselen voor professionals. Zo kunt u kiezen uit verschillende maten en types haar, maar ook uit verschillende vormen penselen. Of u nu grotere vlakken wilt schilderen of de meest precieze details wilt aanbrengen op uw kunstwerk, bij Carel Lurvink vindt u het geschikte penseel voor uw schilderklus.

Verfkrabbers

Met een verfkrabber verwijdert u eenvoudig oude verf- en lijmresten door met de krabber over het oppervlak te schrapen. Nadat u alle verf- en lijmresten met een verfkrabber verwijderd heeft, kunt u het oppervlak schuren en opnieuw schilderen. Bij Carel Lurvink heeft u de keuze uit een ruim assortiment verfkrabbers van de toongevende merken CaluPaint en Bahco. We bieden diverse verfkrabbers met verschillende ijzeren schrapers. Zo kunt u kiezen voor een driehoekige of huisvormige schraper, of voor een verfkrabber met een ovale vorm. Daarnaast bieden we u diverse precisiekrabbers waar u erg nauwkeurig mee kunt werken. De werking van deze verfschrapers heeft wat weg van een ijskrabber. Ze zijn geschikt voor het schadevrij verwijderen van verfresten van verschillende oppervlakken, zoals glaswerk, hout, metaal en beton.

Schildersbenodigdheden

Om uw professionele schildersklus makkelijker te maken, bieden we bij Carel Lurvink een ruim assortiment goed gereedschap voor professionele schilders. Denk bijvoorbeeld aan verfbakjes en verfroosters, afstrijkmessen en stopmessen, glassnijders en glasreinigers, mengbekers, verfmixers, roerhoutjes en diverse andere schildersaccessoires. Met deze toebehoren bent u zeker van een eenvoudige schilderklus met optimaal resultaat!

Plamuurmessen

Een goed plamuurmes mag als schilder natuurlijk niet ontbreken. Voordat u begint met schilderen is het belangrijk dat de onderlaag glad en vlak is. Met een goed plamuurmes is het vullen van kleine gaatjes in de muur of het kozijn een eenvoudige klus. Door gaten met plamuur of een ander egalisatiemiddel op te vullen, maakt u de onderlaag weer egaal. Plamuurmessen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo heeft u onder andere keuze uit smalle plamuurmessen, brede gevel- en deurplamuurmessen, een Engels plamuurmes en een Duits plamuurmes. In ons ruime assortiment vindt u gegarandeerd een vakkundig plamuurmes van hoogwaardige kwaliteit dat past bij uw wensen.

Afsteekmessen

Veel schilders hebben naast hun plamuurmes ook altijd een afsteekmes bij de hand. Bij Carel Lurvink hebben we de juiste kwaliteitsmessen voor uw afsteekklus. Een afsteekmes lijkt op het eerste gezicht veel op een plamuurmes, maar een afsteekmes is steviger en minder verend dan een plamuurmes. Hierdoor maken afsteekmessen het verwijderen van oude verflagen, lijmresten en behang erg makkelijk.

Tapes, plakband en lijm

Of u nu iets wilt afplakken, markeren of beschermen, we gebruiken tape bij veel verschillende klussen. Bij uw schilderklus kan een rol maskeertape niet ontbreken. Met deze lichte schilderstape beschermt u oppervlakken en randen eenvoudig tegen verf. Nadat u klaar bent met schilderen verwijdert u de maskeertape eenvoudig zonder lijmresten achter te laten. Daarnaast biedt Carel Lurvink een ruim assortiment tape dispensers, waarmee u de tape makkelijk opplakt en afscheurt. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit plastic, hebben een ergonomische handgreep en zijn erg makkelijk in gebruik. Zo maakt u het plakken en afsnijden van tape zo eenvoudig en efficiënt mogelijk. Ook kunt u bij Carel Lurvink terecht voor al uw lijmen van toongevende merken Loxeal en 3M. Of het nu gaat om primers, reinigers, lijm of kit, bij Carel Lurvink vindt u het juiste artikel voor uw lijmklus.

Schuurmaterialen

Voor een optimaal eindresultaat raden we u aan om een oppervlakte goed te schuren voordat u begint met schilderen. Voor een optimaal resultaat schuurt u doorgaans eerst met een grove korrel en later met een fijnere korrel. Het gebruiken van de juiste schuurmaterialen maakt deze klus een stuk makkelijker en prettiger. Zo bieden we een ruim assortiment rollen, vellen en stroken schuurpapier voor schuurklussen met de hand. Daarnaast bieden we een assortiment schuurschijven en schuurbanden voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Ook kunt u kiezen voor staalwol of slijpmoppen, bijvoorbeeld voor het schuren of polijsten van oneven oppervlakken. Met ons ruime assortiment schuurmaterialen vormt geen enkele ondergrond meer een probleem, of het nu gaat om hout, staal of kunststof.

Ontluchtingsrollers

Een ontluchtingsroller verwijdert eventuele luchtbellen en zorgt voor een betere verdeling van de verf of coating. Door met een ontluchtingsroller, ook wel prikroller genoemd, over het oppervlak te gaan krijgt u een strakker eindresultaat. Wij bieden u ontluchtingsrollers van hoge kwaliteit, van verschillende materialen en in meerdere lengtes en diameters.

Ladders, trappen en steigers

Ook hoger gelegen oppervlakken moeten soms geschilderd worden. Als schilder kan een ladder, trap of steiger dan ook niet ontbreken. Wij bieden u een ruim assortiment stevige en kwalitatief goede trappen en ladders voor professioneel gebruik, zodat u schilderklussen op grote hoogte veilig kunt uitvoeren. Voor de schilderklussen op minder grote hoogtes bieden we een ruim assortiment huishoudtrappen voor binnen en trappen voor buiten. Daarnaast biedt Carel Lurvink een ruim assortiment ladders en puntladders om hoger gelegen oppervlakken veilig te kunnen schilderen. Om uw hoogteklus nog makkelijker en veiliger te maken bieden we bovendien diverse accessoires.

Afdekmaterialen

Het goed afdekken van meubels of vloeren tijdens het schilderen is erg belangrijk. Door goede afdekmaterialen te gebruiken kan veel schade aan spullen voorkomen worden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld maskeerpapier (ook wel stucloper), afdekvlies of zelfklevend folie gebruiken. Bij het kiezen van de juiste afdekmaterialen kunt u letten op de kwaliteit en het gebruik. Zo scheurt afdekvlies minder snel dan maskeerpapier en is zelfklevend folie ideaal voor gebruik op vlakke vloeren.

Meer weten over de juiste schildersartikelen voor uw klus? Neem contact op met een van onze specialisten via [email protected] of bel naar 053 - 434 43 43.