Filters

Blokwitter

9 producten

Een blokkwast kopen bij Carel Lurvink

Wij bieden een brede selectie van blokkwasten met verschillende breedtes en merken, zodat u zeker de kwast vindt die perfect past bij uw behoeften.
Een blokkerwitter is ideaal voor het behangen of witten van plafonds en diverse (ongelijke) ondergronden, zoals hout, kunststof en metaal. Het rechthoekige model met kunststof kap, en met stel en emmerhaak, zorgt ervoor dat grote oppervlakten makkelijk en snel geverfd kunnen worden. De kwast is van zuiver Chinees varkenshaar voorzien, de ultieme grondstof voor de verfkwast. Dit type kwast, een blokkwast, is bij Carel Lurvink verkrijgbaar in diverse breedtematen.

Wat is een blokkwast?

Een blokkwast is een type verfkwast gemaakt van Chinees varkenshaar, dat aan de wortelzijde dikker is dan aan de uiteinden. Hierdoor kan hij de verf goed vasthouden en geleidelijk afgeven, waardoor het een ideaal gereedschap is voor het behangen of witten van plafonds en verschillende oppervlakken zoals hout, plastic en metaal. Het produceert ook een gladde afwerking op oneffen oppervlakken, dus het is geweldig voor gedetailleerd werk

De juiste blokkwast kiezen bij Carel Lurvink

Wanneer u bij Carel Lurvink uw blokkwast koopt, kunt u kiezen uit verschillende merken - Goudhaantje, Staalmeester of ons eigen premium A+ merk CaluPaint. Om de juiste keuze voor u te maken, moet u bedenken op wat voor ondergrond u gaat schilderen en welk formaat penseel daar het beste bij past. Als u bijvoorbeeld een groter oppervlak gaat schilderen, zoals een heel plafond of een muur, dan hebt u misschien een bredere kwast nodig; maar als uw project gedetailleerder is, zoals behang afwerken of muren met verf afwerken, dan is een kleinere kwast misschien beter geschikt voor dat werk. 

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren