Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Slagerijen, bakkerijen, AGF en supermarkten

Werk je in de sector van slagerijen, bakkerijen, AGF (Aardappelen, Groente en Fruit), of supermarkten? Zoek niet verder. Bij Carel Lurvink bieden wij een uitgebreid assortiment aan benodigdheden die van essentieel belang zijn om de kwaliteit en efficiëntie in de AGF-sector te waarborgen. Onze expertise maakt ons tot een betrouwbare partner in deze branche. Met meer dan 130 jaar ervaring hebben we voortdurend samengewerkt met professionals die zich inzetten voor de optimale productie van aardappelen, groente en fruit.

Uw Betrouwbare Partner voor Slagerijen, Bakkerijen, AGF en Supermarkten

Bij Carel Lurvink beseffen we het belang van kwaliteit in de slagerijen, bakkerijen, AGF en supermarktsector. We streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te leveren die uw succes ondersteunen. U kunt op ons vertrouwen als uw leverancier en samenwerkingspartner die volledig begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Onze groei en ervaring in deze sector stellen ons in staat om u hoogwaardige producten en waardevolle inzichten te bieden, die de efficiëntie en kwaliteit van uw werk verbeteren.

CaluFood daglabels

Maak voedselveilig werken makkelijk door het gebruik van daglabels

Bekijk hier

Dolfing

Dolfing Food & Cleaning regenkleding

Bekijk het aanbod

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de sector van slagerijen, bakkerijen, AGF en supermarkten is het cruciaal om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en de kwaliteit van producten te beschermen. Daarom bieden wij een breed scala aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en dragen bij aan het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden, wat essentieel is voor het behouden van de betrouwbaarheid van de producten. 

 

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de industrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van bakkerijen, slagerijen en supermarkten. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner in de voedingsindustrie, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van brood, vlees en meer. Ontdek ons assortiment aan werkkleding, veiligheidsschoenen en kwaliteitscontrole-instrumenten.

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist