Taski Swingo 1650 BMS schrobzuigmachine

Art: 7515883
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak

Downloads

Document Taal
Productblad NLD
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Groot formaat, ideaal voor grote oppervlakken
  • Het product kan hygiënisch worden gebruikt
  • Groot reinigingsoppervlak

Omschrijving

De TASKI Swingo 1650 BMS is de perfecte schrobmachine voor het reinigen van grote oppervlakken met gemak en efficiëntie. Zijn accu aangedreven functie, gecombineerd met wielaandrijving en waterbesparende technologie, zorgt voor betrouwbare vloeronderhoudsprestaties gekoppeld aan een vereenvoudigde bediening. De schrobmachine bevat ook twee grote tanks om de efficiëntie te maximaliseren zonder aan kwaliteit in te boeten.

Met het geavanceerde CSD systeem kunt u het waterverbruik tot 40% verminderen, zodat u 2.500m2 oppervlakte kunt reinigen op één tankvulling zonder tijdrovend bijtanken. In combinatie met het lage energieverbruik en de krachtige batterijen kan de TASKI Swingo BMS meer dan vier uur ononderbroken werken voordat hij moet worden opgeladen.

Het ergonomische ontwerp zorgt voor een maximaal gebruikscomfort en maakt een eenvoudige bediening mogelijk met uitstekende resultaten: perfect droge vloeren zonder dat u ze achteraf handmatig opnieuw moet vegen. Bovendien kunt u dankzij het eenvoudige dagelijkse onderhoud de machine dag na dag in perfecte staat houden. Over het geheel genomen levert de TASKI Swingo 1650 BMS ongeëvenaarde prestaties op het gebied van huishoudelijke reiniging, waardoor het een onvergelijkbare keuze is voor uw schoonmaakbehoeften.

Technische gegevens

Afmetingen: 154 x 69 x 118 cm
Borstelbreedte: 33 cm
Gewicht: 330 Kg
Schoonwatertank: 85 L
Theoretische capaciteit: 2925 m2/u
Vuilwatertank: 85 L
Werkbreedte: 65 cm
Zuigbreedte: 95 cm
Type: achterloop
Oppervlakte: 1250-2000 vierkante meter

Taski?

Dit A merk product beschikt over een volledig assortiment Schrobzuigmachines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Voor de Taski Swingo 1650 BMS zijn 4 batterijen nodig. Het artikelnummer van de batterij is 7514962. De 1650 BMS wordt geleverd met een interne lader (BMS)

Technische gegevens

Merk Taski
Eigenschap Accu aangedreven

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren