Taski Balimat 3300 veegmachine werkbreedte 90cm met dubbele zijborstels

Art: 7524906
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Efficient voor het reinigen van grote oppervlakken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Perfecte veegresultaten door TRS systeem

Omschrijving

* Voor meer informatie over de actie en de bijbehorende accessoires neem contact op met onze Customer Solution Specialisten

Taski Balimat 3300 veegmachine is de oplossing voor het eenvoudig en efficiënt grote oppervlakken te vegen. De Balimat heeft een combinatie van dubbele zijborstels met een brede opveeg van 900 mm en een grote 60 liter opvangcontainer voor vuil. De zij borstel- en rolborstels zijn volledig instelbaar zonder speciaal gereedschap. Daarnaast heeft de veegmachine een eenvoudig scherm met zelfverklarende pictogrammen. Hierdoor is de veegmachine eenvoudig te bedienen en geen extra kennis of training voor nodig. De balimat 3300 is ontworpen voor gebruik binnen en buiten en maakt reiniging van harde vloeren en tapijt mogelijk. Batterijwerking en borstelhulp maken het eenvoudig reinigen mogelijk en bieden de grootste flexibiliteit bij het vegen.

Het gepatenteerde Tandem Roller System (TRS) met tegengesteld draaiende borstels transporteert vuil van de ene rol naar de andere en transporteert het naar boven. Door een slim ontworpen geleidingsplaat boven de rollen, wordt vuil in het samenspel van de rollen naar boven en achteren geleid tot in de vuilcontainer. De rechts geplaatste zijbezem ondersteunt het werk van de walsborstels door: het vegen van vuil van randen en hoeken naar de rolborstels. Dit levert perfecte veegresultaten in één beweging.

Positieve punten

+ Efficient voor het reinigen van grote oppervlakken
+ Eenvoudig in gebruik
+ Perfecte veegresultaten door TRS systeem

Technische gegevens

Afmetingen (LxBxH): 108x80x66 cm
Gewicht incl. batterijen: 137 kg
Breedte veegpad met 1 zijborstel: 900 mm
Inhoud opvangcontainer: 60 liter
Batterij capaciteit: 12 V, 81 Ah
Stoomverbruik: 12 VDC, 590 W, 34.3 Ah
Geluidsdrukniveau: 62 dB(A)

Taski

Dit A-merk beschikt over een breed assortiment schrobzuigmachines, waterzuigers en schrob- en boen machines. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Bel één van onze product specialisten: 053-4344343.

Technische gegevens

Merk Taski
Kleur Oranje