Ziekenhuizen

Ben je werkzaam in een ziekenhuis? Zoek niet langer. Bij Carel Lurvink vind je een uitgebreide selectie aan benodigdheden om het welzijn van patiënten in ziekenhuizen te waarborgen. Onze uitgebreide ervaring van 130 jaar maakt ons een betrouwbare partner in deze sector. We hebben voortdurend samengewerkt met professionals die zich inzetten voor het welzijn van individuen.

Uw kennispartner

Wij begrijpen de waarde van kwaliteit in de medische sector en streven ernaar om hoogwaardige producten en oplossingen te bieden die bijdragen aan uw succes. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en samenwerken met een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Onze groei en ontwikkeling binnen de medische sector stellen ons in staat hoogwaardige producten te bieden die bijdragen aan de efficiëntie en kwaliteit van het werk in ziekenhuizen. 

Zorgklompen

Speciaal ontwikkeld voor gebruik in de zorg

Bekijk het aanbod

CaluCare handreinigers

Complete lijn aan professionele handreiniging

Bekijk het aanbod

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de medische sector is het waarborgen van de veiligheid van zorgverleners en het beschermen van de gezondheid van patiënten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment PBM, waaronder handschoenen, mondmaskers, beschermende kleding en andere essentiële uitrusting. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de medische sector en streven we ernaar om te voorzien in de juiste PBM-oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van ziekenhuizen, klinieken, en medische professionals. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een vertrouwde partner in de medische gemeenschap, ter ondersteuning van de zorgverleners die zich dagelijks inzetten voor de gezondheid en het welzijn van anderen. Bekijk ons aanbod in disposable handschoenen, Disposable schorten, zorgklompen en papier

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist