Vernacare disposable po voor in po stoel 100st

Art: 101AA
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Biologisch afbreekbaar
  • Eenmalig gebruik voorkomt kruisbesmetting en verhoogd hygiëne
  • Zowel voor gebruik in bed als po-stoel

Omschrijving

De Vernacare disposable po is geschikt voor het toiletteren van patiënten in bed en voor gebruik in een po stoel. De po kan eenmalig gebruikt worden waardoor elke patient een schone po krijgt. Doordat de po na gebruik wordt weggegooid is de kans op kruisbesmetting nihil en wordt de hygiëne verhoogd. De Vernacare disposable po is gemaakt van biologisch afbreekbare, overtollige schone kranten. Gebruik de po eenmalig en gooi het vervolgens weg. De po is ontworpen om tot 4 uur vloeistof te bevatten. Vernacare garandeert consistentie en kwaliteit van hun medische hulpmiddelen en zijn ISO en PAS029 gecertificeerd. De wegwerp po wordt geleverd in een verpakking van 100 stuks en is stapelbaar.

Positieve punten

+ Zowel voor gebruik in bed als in po-stoel
+ Eenmalig gebruik voorkomt kruisbesmetting en verhoogd hygiëne
+ Biologisch afbreekbaar

Technische gegevens

Materiaal: biologisch afbreekbare kranten pulp
Inhoud: 100 stuks

Vernacare

Als Vernacare leverancier beschikken wij over een volledig assortiment medische hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Zorgsector
Merk Vernacare
Materiaal Kranten pulp

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren