Vernacare Waskom 160st

Art: 118AA
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze product specialist Hielke Brummelhuis

Bijbehorende producten

Omschrijving

Eigenschappen

Vernacare waskom is een waskom gemaakt van afbreekbaar pulp dat eenmalig gebruikt kan worden. Het bijzondere aan de Vernacare waskom is dat dit de enige disposable kom van pulp is die kan worden gebruikt in combinatie met zeep en warm water. Dit maakt de waskom uitermate geschikt om te gebruiken bij het wassen van een patient. De waskom kan tot 4 liter aan vloeistof bevatten. Het hergebruik van plastic wasbakken zonder goed reinigen en drogen levert infectierisico's op. De waskom van Vernacare elimineerd deze kans omdat het slechts eenmalig gebruikt wordt. Dit maakt het ook dat de waskom wereldwijd door ziekenhuizen wordt gebruikt bij het wassen, reinigen, wondverzorging en verdere patiëntzorg. De waskomt biedt een tijdbesparend, hygiënisch en milieuvriendelijk alternatief voor het traditionele proces van het hergebruiken van plastic kommen. Zo hoeven er geen chemische middelen gebruikt te worden bij het reinigen en is de waskom van pulp in tegenstelling tot een plastic waskom wel biologisch afbreekbaar.

Positieve punten

+ Kan gebruikt worden met zeep en warm water
+ Geen infectierisico's
+ Milieuvriendelijk

Technische gegevens

Materiaal: biologisch afbreekbaar papieren pulp
Verpakking: 160 stuks
Inhoud: 4 liter

Vernacare

Als Vernacare leverancier beschikken wij over een volledig assortiment medische hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Zorgsector
Merk Vernacare
Materiaal Kranten pulp
Eigenschap Disposable

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren