CaluCare ECO Comfort papieren handdoekjes 2-lgs V-vouw 23x25cm 3750 stuks

Art: 146000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Symbolen

Ecolabel Ecolabel FSC® FSC®

Omschrijving

De CaluCare ECO comfort papieren V-vouw handdoekjes zijn 2 laags handdoekjes voor luxe, comfort en hygiene. Papieren handdoekjes zijn een veelgebruik product voor het drogen van handen en vaak teruggevonden in openbare toiletten, keukens en andere plaatsen waar handygiëne belangrijk is. De CaluCare ECO papieren handdoekjes zijn van zachte kwaliteit en hebben een hoge absorptie. Deze handdoekjes passen perfect in de dispensers van CaluClean. Door de speciale V-vouw komen de doekjes altijd ongevouwen uit de dispenser en komt het volgende handdoekje meteen uit de dispenser. Hierdoor ontstaat er een gecontroleerde afgifte van handdoekjes wat verspilling minimaliseert.

CaluCare ECO papieren handdoekjes beschikken over het EU Ecolabel en het FSC keurmerk. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken. Producten die het FSC keurmerk hebben ontvangen zijn afkomstig uit bossen die op een duurzame manier beheerd worden. Hiermee worden de bossen beschermd, de biodiversiteit bevorderd en ontbossing tegengegaan.

Toepassing

Bestemd voor vele handdoek dispensers

Welke papieren handdoekjes heb ik nodig?

Het kiezen van de juiste papieren handdoekjes is nog niet zo eenvoudig. Zo bestaan er verschillende vouwen handdoekjes, elk geschikt voor specifieke dispensers. Meer weten over het kiezen van de juiste handdoekjes voor uw toepassing? Lees er alles over in ons blog.

Pluspunten

+ Hoge kwaliteit papier
+ Voor veel dispensers geschikt
+ Prima prijs kwaliteit verhouding

Technische gegevens

Inhoud: 1 doos met 25 pakken van 150 stuks elk, 3750 handdoekjes in totaal
Afmeting doos (LxBxH): 60cm x 39cm x 26cm
Afmeting pak (LxBxH): 12,5cm x 23cm x 13cm
Afmeting uitgevouwen doekje (LxB): 23cm x 25cm
Kleur: wit
Lagen: 2-laags
Vouwwijze: V-vouw
Materiaal: Gerecycled papier

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Wij helpen u graag verder. Stuur een mail of bel één van onze medewerkers. 

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Gerecycled papier
Aantal lagen 2-laags