Vernacare spuugkom 200st

Art: 111AA
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Bas Kuis

Omschrijving

Eigenschappen

Vernacare spuugkom is een kom voor algemeen gebruik en het opvangen van vloeistoffen. De spuugkom is uitstekend te gebruiken bij het opvangen van bijvoorbeeld braaksel. De spuugkom is voor eenmalig gebruik en kan tot 4 uur vloeistof bevatten. Doordat de spuugkom eenmalig gebruikt wordt verminderd dit de kans op besmettingen. Recente onderzoeken laten zien dat 'schone' plastic waskommen toch besmet kunnen zijn met ziekteverwekkers. Het gebruik van disposable medische hulpmiddelen elimineert de kans hierop.

Positieve punten

+ Kan tot 4 uur vloeistof opslaan
+ Eenmalig gebruik: vermindert kans op besmettingen
+ Hygiënischer dan plastic waskommen

Technische gegevens

Materiaal: biologisch afbreekbare kranten pulp
Verpakking: 200 stuks
Inhoud spuugkom: 1,7 liter

Vernacare

Als Vernacare leverancier beschikken wij over een volledig assortiment medische hulpmaterialen. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Stuur een mail naar [email protected] of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Toepassing Zorgsector
Merk Vernacare
Materiaal Kranten pulp

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren