Tandartsen

Voordelen voor tandartsen

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Bel naar 053 - 434 43 43

Tandartsen

 Heeft u facilitaire producten nodig voor uw tandartspraktijk of een andere instelling op het gebied van mondverzorging? Dan maakt u natuurlijk graag gebruik van een betrouwbare partner die uw branche van voor tot achter kent. Carel Lurvink is die partner voor u. Met 125 jaar ervaring en door het meegroeien met onze klanten in de tandartssector, weten we precies hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen.

Expert in hygiëne voor tandartsen, orthodontisten, mondhygiënisten en meer

Er is een duidelijk verschil tussen de producten die nodig zijn voor praktijken op het gebied van mondzorg ten opzichte van bijvoorbeeld kantoorpanden of bouwbedrijven. Dat weten we allemaal maar al te goed. Voor het schoonmaken van deze bijzondere locaties zijn de juiste producten nodig. Wij beschikken over de kennis die u daarin verder helpt. Vraag ons hoe u het beste uw tandartspraktijk kunt reinigen en desinfecteren. Wij denken vervolgens mee welk soort hygiëne u op welke manier realiseert met welke producten. De jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers staat tot uw beschikking.

De beste hygiëne tegen de laagste kosten

We snappen heel goed dat u het budget van uw praktijk het liefst besteedt aan de zorg voor uw patiënten. Maar net als ons weet u dat goede hygiëne juist de zorg verbetert. U wilt nu eenmaal niet onder een kritische grens komen op hygiënegebied. Dat zorgt er namelijk voor dat uw patiënten en cliënten meer kans lopen om ziek te worden. Voorkomen is daarom nog altijd beter dan genezen. We helpen u graag om de best mogelijk hygiëne te realiseren met volop oog voor kostenbeheersing. Dat lukt ons heel goed, dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar zeker ook voordelige A+ merk.

Een veilige en schone werkomgeving voor uw praktijk

U zult zien dat Carel Lurvink uw tandartsen- of orthodontiepraktijk perfect kan ondersteunen met de juiste facilitaire producten die benodigd zijn voor uw specifieke situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor belangrijke hygiëneproducten als:

Meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur