CaluCare Premium Facial tissues 2-lgs 100st

Art: 148000
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Omschrijving

CaluCare Premium tissues zijn 2-laags tissues verpakt in een dispenser met 100 stuks tissues. Zet het doosje met tissues neer op kantoor, in de badkamer/toilet of een publieke ruimte en profiteer overal van de comfort van de tissue, daarnaast draagt het ook bij aan de verbetering van de persoonlijke hygiëne. De tissues van CaluCare zijn van hoge kwaliteit, extra zacht en bieden optimaal gebruiksgemak.

De CaluCare Premium tissues beschikken over het FSC keurmerk, dit houdt in dat het papier komt uit bossen die beheerd worden conform de FSC-standaard die bossen beschermen voor huidige en toekomstige generaties. Naast het FSC keurmerk heeft de CaluCare tissues ook het ECO label wat weergeeft dat het product een duurzamere keuze is. Alleen producten die voldoen aan de strenge eisen op het gebied van milieu én kwaliteit krijgen dit label.

Positieve punten

+ Verpakt in handige dispenser
+ Extra zacht
+ Hoge kwaliteit

Technische gegevens

Inhoud: 100 tissues

CaluCare

Dit premium A+ merk beschikt over een volledig assortiment hygiënepapier. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Cellulose
Aantal lagen 2-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren