CaluCare ECO Comfort mini poetsrollen recycled 1-lgs met kern 12x120mtr

Art: 147050
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Koen Wijbenga

Pluspunten

  • Ecolabel

Symbolen

Ecolabel Ecolabel

Omschrijving

De CaluCare ECO Comfort poetsrollen zijn gemaakt van 100% gerecycled papier waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. De CaluCare ECO Comfort mini poetsrollen zijn ontworpen met uitstekende absorptie-eigenschappen en duurzaamheid in gedachten. Deze 1-laags poetsrollen zijn geschikt voor verschillende schoonmaaktaken, waaronder het absorberen van vloeistoffen, het schoonmaken van oppervlakken en het opruimen van morsen. U kunt vertrouwen op hun betrouwbare prestatie bij het aanpakken van diverse reinigingsbehoeften. Elke rol heeft een handige huls en bevat maar liefst 120 meter aan poetspapier, wat zorgt voor een langdurige en kosteneffectieve oplossing voor kleine en middelgrote schoonmaaktaken. Het poetspapier is perfect voor dagelijks gebruik in bijvoorbeeld een pantry of keuken. Het is mogelijk de huls uit de rol te halen.

De poetsrollen hebben een standaardafmeting, waardoor ze in de meeste dispensers passen. Twijfelt u hierover? Neem contact op met onze product specialisten.

CaluCare ECO comfort poetsrol beschikt over het EU Ecolabel. Het EU Ecolabel kijkt naar de gehele levenscyclus van een product en de milieubelasting van het product. Producten die over het EU Ecolabel beschikken zijn milieuvriendelijkere producten en hebben een lagere milieubelasting dan producten die niet over het label beschikken.

Positieve punten

+ Hoog absorptievermogen
+ Zeer zacht
+ Milieuvriendelijke keuze

Technische gegevens

Inhoud: 1 pak met 12 poetsrollen van 120mtr lang
Afmeting pak (LxBxH): 50 cm x 37 cm x 20 cm
Kleur: wit
Hulsdiameter: 5 cm
Roldiameter: 19 cm
Velbreedte: 20 cm

CaluCare

Onder het eigen Premium A+ label CaluCare fabriceren wij een zeer breed assortiment schoonmaakmaterialen waaronder papier. En leveren wij bij vele reinigingsproducten bijbehorende veiligheidsbladen en een gedetailleerd werkplan. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing? Bel één van onze product specialisten: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluCare
Materiaal Gerecyled papier
Aantal lagen 1-laags

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren