Ziekenhuizen

Favoriet van onze klanten

Voordelen voor de ziekenhuizen

  • Automatisch verzenden van MSDS bladen en andere benodigde informatie

    U vindt op onze website per artikel de benodigde informatie zoals MSDS bladen en Food Conformiteitsverklaringen. Bij bestelling van deze producten krijgt u de informatie per e-mail toegestuurd en bij updates krijgt u automatisch een nieuwe versie.

  • Voorraad en snelle leveringen

    Op onze hoofdvestiging in Enschede hebben wij 12.000 palletplaatsen magazijnruimte. Dat betekent veel voorraad en snelle leveringen, vaak al binnen 24 uur. Ons warehouse is compleet geautomatiseerd. Wilt u alleen leveringen op maandag ontvangen? Of moeten wij de voorraad beheren? Dat kan allemaal.

  • Bestelgemak met Mijn Carel Lurvink

    Bestellingen worden vooral geplaatst via ons online bestelsysteem Mijn Carel Lurvink. Hier kunt u uw persoonlijke bestelomgeving vergaand aanpassen en vastleggen welke artikelen besteld mogen worden. Zo weet u zeker dat alleen die producten worden gebruikt die goedgekeurd zijn voor gebruik in de voedingsindustrie.

Neem contact met ons op

Bel naar 053 - 434 43 43

Meld u aan voor onze medical nieuwsbrief

Ziekenhuizen

Heeft u facilitaire producten nodig voor uw ziekenhuis of zorginstelling? Dan zoekt u uiteraard naar een betrouwbare partner die uw branche kent. Carel Lurvink is die partner voor u. Dankzij onze 125 jaar ervaring zijn wij meegegroeid met onze klanten in de zorgsector en weten we precies hoe we u optimaal kunnen ondersteunen.

Expert in hygiëne voor poli’s, verpleegafdelingen en meer

Er is een duidelijk verschil tussen de producten die nodig zijn voor poli’s, laboratoria, revalidatieafdelingen, verpleegafdelingen en stafafdelingen. Dat weet u en dat weten wij als geen ander. Voor het schoonmaken van dit soort bijzondere locaties zijn de juiste producten nodig. Wij hebben de kennis die u verder helpt. Stel ons uw vragen over het reinigen en desinfecteren van uw ziekenhuis of zorginstelling en wij denken mee welk soort hygiëne u op welke manier realiseert met welke producten. De jarenlange ervaring en kennis van onze medewerkers staat tot uw beschikking.

De beste hygiëne tegen de beste kostenbeheersing

Uiteraard begrijpen we dat u het budget van uw ziekenhuis of zorginstelling het liefst wilt besteden aan de zorg. Maar u weet, net als wij, dat goede hygiëne juist de zorg verbetert. Als u immers onder een kritische grens komt op hygiënegebied, dan lopen uw patiënten of cliënten meer kans om hierdoor juist ziek te worden. Dat willen we natuurlijk allemaal voorkomen. Daarom helpen wij u graag om de best mogelijk hygiëne te realiseren met volop oog voor kostenbeheersing dankzij de producten van ons kwalitatief hoogwaardige, maar voordelige eigen merk.

Kies voor een veilige en schone werkomgeving

U zult zien dat Carel Lurvink uw ziekenhuis of zorginstelling perfect kan ondersteunen met exact de juiste facilitaire producten voor uw situatie. Zo kunt u bij ons terecht voor belangrijke hygiëneproducten als:

Wilt u meer weten? Onze specialisten helpen u graag verder als u belt naar 053 - 434 43 43 of een e-mail stuurt naar info@carellurvink.nl. Wij komen graag langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Experts binnen uw branche
Al 125 jaar tevreden klanten
Online bestelgemak
Kwaliteit, snel en veilig geleverd

Hoofdkantoor en servicecenter Enschede
Marssteden 40
7547 TC Enschede

035 - 6561402

Openingstijden (ma. t/m vr.): 8:15 tot 17:15 uur