Kruiden, sauzen en ingrediënten

In de sector van kruiden, sauzen en ingrediënten staat u constant voor uitdagingen. Enerzijds streeft u naar het bieden van concurrerende prijzen door efficiëntie in uw productieproces. Anderzijds ligt de focus op het verhogen van de productkwaliteit. Dit alles is haalbaar met de juiste ondersteuning. De basis hiervoor ligt bij het kiezen van een partner die niet alleen expertise biedt, maar ook bijdraagt aan kwaliteitsborging en kostenbeheersing. Met Carel Lurvink als uw partner, verzekert u zich van hoge kwaliteitsstandaarden, optimale hygiëne en efficiënte productieprocessen in uw branche.

Uw kennispartner

Wij erkennen het belang van kwaliteit in de voedingsindustrie en zetten ons in om hoogstaande producten en oplossingen te leveren die uw succes ondersteunen. Vertrouw op Carel Lurvink als uw leverancier en werk samen met een partner die de behoeften van uw bedrijf door en door kent. Onze groei en ontwikkeling binnen de voedingsindustrie stellen ons in staat om uitzonderlijke producten en inzichten aan te bieden, die de efficiëntie en kwaliteit in uw productieproces verhogen.

Vikan

Professionele schoonmaakproducten

Bekijk hier

Alle mogelijkheden van Mijn Carel Lurvink

in één handig overzicht

Bekijk nu

Persoonlijke beschermingsmiddelen

In de voedingsindustrie is het waarborgen van de veiligheid van werknemers en het beschermen van de kwaliteit van de producten van het grootste belang. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan producten. Onze hoogwaardige producten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en helpen bij het minimaliseren van risico's en het handhaven van strikte hygiënestandaarden om de betrouwbaarheid van de producten te waarborgen.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de producenten van kruiden, sauzen en ingrediënten en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor kwaliteit en versheid. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, reinigers voor de voedingsindustrie en mondmaskers

Reinigers voor de voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist