CaluGuard Food mondmasker met oorlus en neusclip 3-laags blauw

Art: 87399F
  • Al 130 jaar tevreden klanten
  • Kwaliteit, snel en veilig geleverd
  • Online bestelgemak
Vragen over dit product?
Neem contact op met onze Customer Solution Specialist Marcel Tersteeg

Pluspunten

  • Drie-laags
  • Ondanks eenmalig gebruik, langdurig inzetbaar
  • Neusclip
  • Oorlussen

Omschrijving

CaluGuard Food 3-laags wegwerp mondmasker zorgt voor de ultieme bescherming voor mensen in de voedingsindustrie. Mondmaskers helpen bij het handhaven van de hygiëne en voedselveiligheid in de voedingsindustrie. Ze voorkomen dat werknemers micro-organismen, zoals bacteriën en virussen, verspreiden tijdens het werken met voedsel. Dit is vooral belangrijk in omgevingen waar voedsel wordt bereid, verpakt en verwerkt. Dit mondmasker is ontworpen voor hoge comfort en bescherming tegen allergenen, virussen en andere in de lucht zwevende deeltjes. Onze unieke wegwerpmondmaskers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat goed past en duurzame bescherming biedt tegen virussen zoals COVID-19. Het innovatieve ontwerp van ons mondmasker met drie lagen is voorzien van oor elastieken en een neusklem voor een veilige plaatsing op uw gezicht.

Positieve punten

+ Eenmalig gebruik
+ Oorlussen
+ Neusclip
+ Drie-laags

Gebruiksaanwijzing

1. Druk de neusclip dusdanig aan dat het goed aansluit op uw neus
2. Draag het masker maximaal 4 uur aaneengesloten.
3. Raak het masker niet aan tijdens gebruik.
4. Vervang het masker wanneer het vochtig of anderszijds vervuild is.

Technische gegevens

Kleur: blauw
Masker: bevat 3 lagen
Doosinhoud: 50 maskers per verpakking

CaluGuard

Dit premium A+ product beschikt over een volledig assortiment Disposable kleding. Heeft u vragen over het gebruik of toepassing van dit product? Start een chat of bel één van onze medewerkers: 053 - 434 43 43.

Technische gegevens

Merk CaluGuard
Eigenschap Food

X
Omdat wij u graag zo persoonlijk mogelijk willen helpen gebruiken wij cookies en andere vergelijkbare methodes. Hiermee volgen wij samen met derde partijen uw internetgedrag binnen onze site. Hiermee komt u advertenties tegen op basis van uw interesse en kunt u informatie delen via social media. Als u verder surft in onze webshop gaan wij ervan uit dat u dit goed vindt.
Bekijk ons privacybeleid
Accepteren