Werkt u in de sector banket, chocolade en suikerwerk?

Ontdek ons assortiment bij Carel Lurvink, zorgvuldig samengesteld om de kwaliteit en efficiëntie in uw specifieke branche te waarborgen. Als uw betrouwbare partner, met meer dan 130 jaar ervaring, ondersteunen we professionals in de banket-, chocolade- en suikerwerksector met essentiële benodigdheden. Wij staan paraat om samen met u te zorgen voor een optimale productie van uw zoete delicatessen.

Uw kennispartner

Bij Carel Lurvink begrijpen we het belang van topkwaliteit in de productie van banket, chocolade en suikerwerk. Wij zijn toegewijd aan het leveren van producten en oplossingen die nodig zijn voor het succes van uw zoetwarenproductie. Vertrouw op ons als uw deskundige partner, waarbij u samenwerkt met een team dat inzicht heeft in de specifieke behoeften van uw branche. Onze expertise en voortdurende groei in de voedselproductiesector stelt ons in staat om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook waardevolle inzichten en innovatieve benaderingen.

CaluFood daglabels

Maak voedselveilig werken makkelijk door het gebruik van daglabels

Bekijk hier

CaluGreen BIO vloerreinigers

100% chemievrij

Bekijk hier

Persoonlijke beschermingsmiddelen met CaluGuard

In de voedingsindustrie is de veiligheid van werknemers en het beschermen van de productkwaliteit cruciaal. Daarom presenteren we met trots ons uitgebreide assortiment van CaluGuard-producten. Deze hoogwaardige producten van CaluGuard voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, minimaliseren risico's en handhaven strikte hygiënestandaarden. Dit draagt bij aan het waarborgen van de betrouwbaarheid en veiligheid van uw productie.

De leverancier voor uw klus

Bij Carel Lurvink begrijpen we de unieke behoeften van de voedingsindustrie en streven we ernaar om te voorzien in de juiste oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van professionals in deze sector. Onze toewijding aan kwaliteit en veiligheid maakt ons tot een betrouwbare partner, ter ondersteuning van degenen die zich dagelijks inzetten voor de kwaliteit en versheid van diervoeding. Ontdek ons assortiment aan disposable werkkleding, veiligheidsschoenen, voedingsscheppen en mondmaskers

Wegwerphandschoenen voor voedingsindustrie

Eigen premium merken en A-merken

Bekijk alle merken

Hoe kan Carel Lurvink u helpen?

Neem contact op met onze customer solution specialist